Participarea giurgiuvenilor la Campionatul Mondial de Kempo – Budapesta-Ungaria-2018 a inregistrat un real succes

The 15th IKF World Championship – Budapest-Hungary-2018

Sunt  foarte  puţine lucrurile cu care giurgiuvenii se pot mândri. Produsul cel mai bun,  care ne scoate din zona suburbană  a mediocrităţii  ridicată la rang de virtute,  sunt copiii, tinerii noştri recunoscuţi ca valori certe mai mult în afara graniţelor ţării decât în ţară. Un tânăr care a reuşit să ne bucure sufletul cu rezultatele sale personale şi ale clubului pe care-l conduce este sensei-ul  Ionuţ Mitrea, care în perioada 26-28 aprilie a participat la Campionatul Mondial de Kempo  desfășurat  la Budapesta – Ungaria.

Competiţia a fost una de mare amploare, adunând nu mai puţin de 37 de ţări şi 900 de sportivi.

Clubul giurgiuvean s-a deplasat la această competiție cu un lot de 7 sportivi care au întâlnit oponenţi puternici, iar nivelul ridicat de pregătire şi dorinţa arzătoare de a învinge i-a clasat pe aceștia pe cele mai înalte trepte ale podiumului.

Atmosfera din sală a fost una bună, pe parcursul întregii competiţii desfăşurandu-se lupte aprige, dar în acelaşi timp spectaculoase şi dificile, ridicând nivelul competiţiei la un rang superior.

Pentru o parte din lotul de 7 sportivi din oraşul Giurgiu, Campionatul Mondial de Kempo de la Budapesta a reprezentat debutul în competiţiile de acest nivel şi putem spune că au dat dovadă  de un spirit desăvârşit  de luptatori, concentrare şi stăpânire de sine care i-a  ajutat să obţină rezultatele următoare:

Mitrea Ionuţ
Self Defense (1-1) – locul 3 – Seniori
Self Defense (1-3) – locul 3 – Seniori
Kata – locul 3 – Seniori

Luminare Iulian
Self Defense (1-1) – locul 1 – Juniori
Semi Kempo – locul 2 – Juniori
Submission – locul 3 – Seniori
Self Defense (1-3) – locul 3 – Seniori

Ciobanu Marian
Submission – locul 3 -Seniori
Full Kempo – locul 3 – Seniori
Semi Kempo – locul 3 – Seniori

Vasilescu Florentin
Submission – locul 2 – Juniori
Semi Kempo – locul 3 – Juniori

Pirjolea Alexandru
Full Kempo – locul 2 – Juniori

Sindie Maria
Full Kempo – locul 1 – Juniori
Submission – locul 2 – Juniori
Submission – locul 2 – Juniori
Semi Kempo – locul 3 – Juniori

Surcel Robert
Semi Kempo – locul 1 – Juniori
Full Kempo – locul 2 – Juniori

 În scurtul interviu  pe care ni l-a acordat Ionuţ  Mitrea a ţinut în mod special să-i mulţumească  domnului Amatto Zaharia, Presedintele Federatiei Romane de Kempo pentru sustinerea pe care le-a oferit-o pe tot parcursul timpului, precum şi tuturor persoanelor care i-au susținut în desfăşurarea activităţii lor  pentru a putea participa  în  competiţii atât pe plan intern, cât şi internaţional, şi mai ales părinților care susţin copiii pe tot parcursul pregătirii lor!

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *