Parlamentarul Liliana Ciobanu alaturi de femeile bolnave de cancer

Totdeauna am admirat femeile cu părul lung considerându-l drept un atu al feminității. De curând am observat că parlamentarul Liliana Ciobanu, posesoarea unei podoabe capilare superbe,  și-a schimbat look-ul prin scurtarea părului. Trebuie să recunosc că am rămas surprins. Ulterior am înțeles motivul care a determinat-o să facă acest lucru.

Organizația non-guvernamentală “Renașterea” al cărei președinte onorific este doamna Andreea Esca i-a propus doamnei deputat Liliana Ciobanu să se implice într-o acțiune de suflet prin care să vină în sprijinul femeilor bolnave de cancer care în timpul tratamentului de chimioterapie rămân fără podoaba capilară și sunt nevoite să poarte peruci.

Doamna deputat nu a ezitat nici un moment ca împreună cu fetița dumneaei să taie din părul lor 15 cm și să-l doneze pentru confecționarea de peruci, ca în acest fel să poată ajuta femeile care trec prin momente extrem de grele atât din punct de vedere clinic, dar mai ales psihic,  datorită acestei boli al cărei deznodământ este imprevizibil.  Un gest din suflet pentru sufletele aflate la grea încercare. Asemenea gesturi de omenie cred că ar trebui făcute de cât mai multe femei.  

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *