Paranormal !!!! Prefecta Giurgiului a reusit performanta sa fie in acelasi timp si la Ierusalim si pontata prezent la prefectura …

Nu cu mult timp în urmă scriam despre declaraţia publică făcută de Marin Anton, liderul PNL Giurgiu în legătură cu grava încălcare a legii comisă de prefectul judeţului Giurgiu, Nina Carmen Crişu. În declaraţia de presă Marin Anton se referea la faptul că prefecta a plecat din ţară, mai exact în Ierusalim, în perioada 6-12 martie 2017  într-un scurt concediu fără ca să aibă aprobarea ministrului de resort, în cazul de faţa Ministrul de Interne, Carmen Dan.

 În completarea acelei declaraţii Marin Anton a precizat faptul că prefecta, în deplină cunoştinţă de cauză, conştientizând faptul că nu are cine să-i suplinească competenţele deoarece postul de subprefect la momentul respectiv era vacant, apelează la un artificiu, îşi procură un concediu medical, posibil legal şi pleacă în Ierusalim, la Sfântul Munte întru iertarea păcatelor, spor în casă, sănătate şi toate cele lumeşti pe care majoritatea oamenilor care ajung acolo îl roagă pe Dumnezeu.

Suntem convinşi că Ministrul de Interne Carmen Dan va lua act de declaraţia de presă făcută de Marin Anton şi va aplica legea în cazul prefectei pentru că se spune că indiferent de poziţia socială pe care o ocupi  într-o anumită perioadă de timp, toţi oamenii sunt egali în faţa legii, iar atunci când aceasta este grav încălcată  tocmai de cei care ar trebuie să vegheze la respectarea ei, exemplul trebuie să fie cu atât mai elocvent pentru ca pe viitor nici un alt prefect să nu mai îndrăznească vreodată să se abată de la litera şi spiritul legii prin părăsirea postului fără aprobarea ministrului de resort .

La ultima conferinţă de presă de joi, 28 august, liderul PNL, Marin Anton mai vine cu o declaraţie BOMBĂ !!!! „Prefecta a fost plecată la Ierusalim, dar a fost pontată prezent la serviciu” . Marin Anton a făcut totodată precizarea că deţine probe materiale în acest sens pe care le va pune la dispoziţia ministrului de interne ocazie cu care va solicita demisia prefectei Nina Carmen Crişu.

I.C. MANDU

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *