Orasul locuit doar de femei intre 20 si 35 de ani. Ce trebuie sa faca barbatii ca sa poata intra

Există un oraş în lume locuit de peste 600 de femei, cu vârstele cuprinse între 20 şi 35 de ani. În comunitatea respectivă, femeile se află la conducere şi au propriul set de reguli. Ele invită bărbaţii să li se alăture, dar cu o condiţie, să trăiască după regulile implementate de ele.

În Noiva do Cordeiro trăiesc peste 600 de femei, cu vârstele cuprinse între 20 şi 35 de ani. Unele dintre ele sunt căsătorite, dar soţii lor nu au voie să locuiască acolo, ei trebuie să trăiască şi să lucreze în altă parte, scrie Daily Mail.

Femeile care sunt căsătorite şi au familii trebuie să-şi trimită soţii şi fii care au împlinit 18 ani să lucreze departe de casă, putând să se întoarcă doar în weekend.

“Oraşul nostru e mai frumos, mai organizat şi mult mai armonios cu femeile la conducere”, spune Rosalee Fernandes pentru publicaţia britanică. “Împărţim totul, chiar şi pământul pe care-l muncim. Nimeni nu se află în competiţie cu nimeni. Ne strângem să ne uităm la telenovele, ne împrumutăm haine şi ne vopsim unghiile”, a adăugat ea.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *