O soferita neatenta a provocat un accident ce putea avea consecinte extrem de grave

În ziua de 21.05.2015, în jurul orei 11.30, pe strada Aleea Plantelor intersecţie cu strada Unirii din municipiul Giurgiu, I. V., o femeie de 41 ani din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul marca Daewoo Tico, nu a acordat prioritate de trecere unui autotractor condus de B. G., un bărbat de 39 ani din municipiul  Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, care la rândul său se angajase într-o depăşire neregulamentară a unui tractor, condus regulamentar de P. V., un bărbat de 52 ani din Giurgiu.

Din  accident a rezultat rănirea uşoară a lui Z. M., un bărbat de 66 ani, din Giurgiu, ocupantul locului din dreapta faţă al autoturismului Tico, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Participanţii la trafic implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilo-test şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu au deschis în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *