O fi ? sau nu o fi ! SC DSE CONSULTING pusculita PSD …

Cu câteva zile în urmă scriam despre vizita de curtoazie pe care a făcut-o ANAF București în data de 13 iulie ( zi cu ghinion ) pe strada Aleea Plantelor, nr. 4 A , din dorința de a schimba câteva impresii cu actele firmei bănuite de evaziune fiscală, respectiv SC DSE Consulting al cărei patron din informațiile noastre este domnul Emilian Dinescu. Firmă care a construit în târgul nostru Piața de Gross pentru Pește. Despre această firmă se știe că a colaborat și cu firma LUK & CONSULTING 87 SRL, firmă despre care publicația ATITUDINEA scrie:

„Ştirea cu bondarul mutant asiatic din Giurgiu, stârpit cu promptitudine cetăţenească de primarul urbei, prin intermediul unei firme de birotică din Constanţa, deţinută de un asociat al nevestei edilului, a făcut deliciul presei naţionale zile la rând. Articolul de pe 30 mai a.c., din „Replica”, blindat cu dovezi clare, l-a nemulţumit maxim pe primarul independent Nicolae Barbu, care a reacţionat bărbăteşte, în doi paşi apăsaţi. Unul: a scos de pe contul său de Facebook postarea de la care a pornit întreaga tevatură. Doi: a pus-o pe Băseasca să ne tragă o chelfăneală soră cu gâdilatul într-un oficios local, jurnagiurgiuvean.ro. Karina Băsescu, pe numele ei de pseudonim, ia şi despică moţul bondarului mutant în patru, într-un articol publicat pe 7 iunie de ziarul amintit, pentru a demonta răutăcismele răilor care este ei răi de la „Replica”. Zice Băsescu acolo că nevasta primarului, Cătălina Maria Barbu, nu are nici o treabă cu Eduard Petru Teslaru, patronul firmei Luk & Consulting 87 SRLdin Constanţa, care a fost angajată de urgenţă de Primăria Giurgiu pentru a extermina cetăţeanul bondar al municipiului. Omagiile noastre primei doamne a Giurgiului, care şi-a cam dezactivat contul de Facebook de când cu bondaru’, dar nu numai că nu retractăm afirmaţia că soţia primarului Barbu şi constănţeanul Teslaru, care a luat 2,5 miliarde de lei vechi pentru stârpirea bondarului giurgiuvean, sunt apropiaţi, ba chiar o completăm. În fapt, juneleTeslaru pare a fi viitorul ginere al primarului din Giurgiu. O lasă de înţeles afecţiunea deosebită pe care constănţeanul nostru o nutreşte pe contul său deFacebook faţă de Alexandra Barbu, fiica primarului Nicolae Barbu, unde se poate vedea cum tânăra Alexandra îi găteşte cine romantice bravului ei cavaler Eduard, cel care a scăpat regatul giurgiuvean de înfricoşătorul bărzăune cu banii tăticului Nicolae. Mai mult, exterminatorul de bondari ţine să arate tuturor cei 2 A din viaţa sa: golden retriever-ul Albert şi draga sa Alexandra.” 

Tot despre firma DSE CONSULTING se scrie în presă că nu este străină și de alte matrapazlâcuri la limita legalității, sau poate peste limita legalității, nu știm, dar suntem obligați să vă aducem la cunoștință ce se scrie în presă ca să știți și dumneavoastră cu ce firme minunate semnează executivul primăriei pe bani grei contracte. Sursa articolului publicația Ortodoxia:

„Iulian Nitulescu, de 25 de ani, este partener cu Emilian Dinescu, sponsor al campaniei electorale a lui Mircea Geoana si apropiat al vicepresedintelui PSD, Robert Negoita.

Si Negoita, si Dinescu sunt cercetati de procurori, pornind de la anchetele in care este implicat miliardarul Ioan Niculae.

Ancheta procurorilor DNA in dosarul lui Ioan Niculae a scos la iveala asocieri interesante intre oameni care, cel putin la prima vedere, au interese politice diferite.

Astfel, din dosarul lui Niculae a fost disjunsa o alta cauza in care un anume om de afaceri, Emilian Dinescu, este cercetat de procurori pentru spalare de bani in legatura cu modul in care firma acestuia, DSE Consulting, a finantat campania electorala a lui Mircea Geoana din 2009.

Oficial, DSE a platit 500.000 lei noi catre Insomar, institut de sondare a opiniei publice care a lucrat pentru PSD, pentru un raport care ar fi fost predat catre firma amintita.

Procurorii au insa suspiciuni ca studiul care ar fi fost facut de Insomar pentru DSE Consulting ar fi unul real si ca banii s-ar fi dus, de fapt, spre finantarea campaniei lui Geoana.

Despre Dinescu, public nu se cunosc foarte multe, cu exceptia faptului ca ar fi in relatii de afaceri si apropiat de un alt lider PSD, Robert Negoita, anchetat si el in dosarul disjuns din cel al lui Niculae.

Procurorii au descoperit insa cu Emilian Dinescu a infiintat o firma alaturi de Iulian Nitulescu, fiul de 25 de ani al actualului prefect de Teleorman, controversatul Teodor Nitulescu. “In ceea ce il priveste pe numitul Dinescu Emilian – patronul DSE CONSULTING, a mai rezultat in urma verificarilor efectuate ca in cursul anului 2010 a infiintat alaturi de numitul Nitulescu Mihai Iulian, de numai 25 ani, o societate comerciala – SC IDEAL MANAGEMENT SOLUTIONS SRL ( obiect principal de activitate: intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific ). Asociatul sau, Nitulescu Mihai Iulian, nu este altul decat fiul numitului Nitulescu Teodor, fost si actual prefect al judetului Teleorman si un apropiat al lui Ioan Niculae”, se arata in rechizitoriul procurorilor anticoruptie.

…. Potrivit mass-media, o firma a lui Teodor Nitulescu a obtinut un contract de construire a doua blocuri cu fonduri ANL, un contract cu Primaria din Alexandria pentru reabilitarea unor strazi si constructia noului sediu al Directiei Judetene de Munca chiar in timp ce acesta conducea administratia publica locala. O alta societate a prefectului a fost acuzata ca l-ar fi inselat pe producatorul italian de utilaje agricole Landini.”

Se poate pune întrebarea: Știa sau nu știa domnul primar Barbu cu cine semnează contractul de sute de mii de euro? Vom reveni și cu alte informații.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *