O coalitie nebuna, o coalitie de oameni iresponsabili …. a declarat Marin Anton

În conferinţa de presă de ieri ( joi 15 iunie ) a PNL filiala Giurgiu, Marin Anton preşedintele organizaţiei judeţene a prezentat două subiecte. În primul subiect a făcut referire la congresul PNL, iar cel de-al doilea subiect, Marin Anton l-a prezentat sub tilul de  „Implozia din PSD.”

Legat de Congresul şi Consiliul Naţional al PNL Marin Anton a spus:

Cu sigutanţă noua echipă va reuşi în scurt timp, ţinând cont şi de situaţia actuală cu care se confruntă coaliţia guvernamentală, să guverneze şi să asigure României altceva  decât climatul pe care-l  vedem şi trăim cu toţii în România.

Despre competiţia din PNL cu toţii  aţi remarcat că este o compeţiţie destul de interesantă între domnul Orban şi domnul Buşoi… De la organizaţia PNL Giurgiu la Congres vor participa 62 de membri cu drept de vot, iar la Consiliul Naţional vor participa 30 de membri. … „

 Cel de-al doilea subiect prezentat, intitulat „Implozia PSD”, Marin Anton a atacat în termeni duri actuala coaliţie pe care a catalogat-o drept  „o coaliţie nebună, o coaliţie de oameni iresponsabili care după cum am văzut vorbesc urât unii despre alţii.”

Unul dintre principalii vinovaţi a crizei politice pe care o travesează România acum, în accepţiunea lui Marin Anton este Niculae Bădălău pe care îl caracterizează drept un individ fără pic de caracter care ar fi fost resuscitat pe scena politică de Nicolae Florian şi Marin Anton în perioada alegerilor din 2012. Anton  îi sugerează lui Bădălău să îşi aducă aminte de un episod petrecut în perioada mai sus amintită din timpul  campania electorale desfăşurată în comuna Colibaşi, atunci când mai mulţi oameni, inclusiv primarul comunei i-au spus lui Bădălău să plece acasă pentru că din cauza lui  îi înjură oamenii pe stradă.   

Marin Anton nu a lăsat neatacată nici legea salarizării spunând despre cei care au conceput-o că sunt nişte mincinoşi, nişte mincinoşi ordinari întrebându-se retoric : „ Cum dracu au promis o lege a salarizării … promit că toate salariile se măresc, dar de bine ce se măresc salariile medicii sunt în continuare nemulţumiţi, profesorii sunt nemulţumiţi, majoritatea sindicaliştilor sunt nemulţumiţi, nu mai vorbesc de privaţi cărora le-au fost mărite cheltuielile cu salariile aducându-i într-o postură ingrată …”

Marin Anton nu a ocolit în spiciul său nici activitatea Consiliului Judeţean Giurgiu, activitate despre care a spus: „ … Să vedem acum după toată promisiunea aia de 450 de milioane de euro ( nota red. Vorbeşte despre suma pe care a vehiculat-o Niculae Bădălău în cadrul unei conferiţe de presă, că va fi alocată CJ Giurgiu prin Ministerul Dezvoltării ), sumă pe care noi intenţionăm să  o monitorizăm pentru a vedea care vor fi proiectele puse în aplicare de CJ, pentru că până acum  avem zero proiecte anul acesta, … puteţi verifica pe SEAP afirmaţiile mele şi vă rog să mă contraziceţi dacă nu am dreptate. Mi-ar plăcea să nu am dreptate, dar am dreptate 100%.  Şi acum este un mare scandal pentru că nu au bani, Ministerul Dezvoltării nu are bani. „

Marin Anton a promis că la toate conferinţele de presă la care va participa va veni cu dezvăluiri legate de activitatea politică şi nu numai a senatorului Bădălău.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *