Nu spune niciodata, niciodata. Exista posibilitatea ca Marin Anton si Lucian Iliescu sa revina in PNL

Mai multe publicaţii din Giurgiu îl plasează pe domnul deputat Marin Anton ba pe la PMP, ba pe la PNL. Pentru a ne edifica şi informa corect am apelat  direct la sursă, respectiv la domnul deputat Marin Anton, căruia i-am prezentat informaţiile apărute în presa locală,  după care i-am solicitat un punct de vedere, ocazie cu care domnia sa a spus:

Legat de o eventuală candidatură pentru fotoliul de primar al municipiului Giurgiu din partea PMP nici nu poate fi vorba. Despre PNL am mai spus-o iar acum mă repet, PNL-ul a fost prima mea dragoste politică,  dacă se poate spune aşa. Trebuie să recunosc că între mine şi domnul Dumitru Beianu există discuţii de mai multă vreme, discuţii care cel puţin până acum nu s-au finalizat. Dar nu exclud posibilitatea reîntoarcerii  subsemnatului la PNL şi ca să fiu foarte sincer există posibilitatea, repet la nivel de discuţii, ca să revină şi domnul senator Lucian Iliescu la PNL.”

Pentru că în scurta declaraţie a domnului  Marin Anton apare numele domnului Dumitru Beianu,  copreşedintele  PNL Giurgiu, am considerat necesar să-l contactăm pe domnul Beianu ca să-i solicităm un punct de vedere. Comentariul domnului Beianu a fost următorul:

Nu constituie nici un secret pentru nimeni că am avut şi am discuţii în continuare cu domnul Marin Anton. Pentru mine obiectivul cel mai important este găsirea unor soluţii viabile, proiecte veridice pentru dezvoltarea judeţului. Nu sunt tipul de om  revanşard, am criticat şi voi critica în continuare atunci când indiferent cine  produce erori din neatenţie,  dar am fost şi mai vehement în criticile mele atunci când cineva produce „greşeli” cu bună ştiinţă. Dar în egală măsură sunt omul care are tăria, curajul să recunoască atunci când greşeşte conjuctural. Am lăudat  totdeauna iniţiativele venite în sprijinul cetăţenilor, chiar dacă aceste iniţiative provin din partea opozanţilor mei politici. Consider că pentru câştigarea alegerilor în mod clar, pentru a stârpi din rădăcină răul produs de actuala conducere a PSD-ului este necesară alierea tuturor forţelor politice de dreapta. Referitor la revenirea în PNL a domnului Marin Anton, eu personal nu exclud această posibilitate. „

Acestea sunt declaraţiile celor doi oameni politici. În condiţiile date se pare că există posibilitatea ca  domnii  Marin  Anton şi Lucian Iliescu să se reîntoarcă  în PNL. Aşadar judeţul Giurgiu, care acum are drept stindard culoarea roşie a PSD-ului să revină la culoarea galbenă a PNL-ului, culoare pe care judeţul  Giurgiu a avut-o până în anul 2012.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *