Noapte magica pentru tinerii din ALDE Giurgiu

Tinerii aldişti în frunte cu preşedintele TLDE Giurgiu Theodor Muşat au sărbătorit în stilul lor lor exuberant, non conformist sărbătoarea preluată de la americani, Hallowen.

Modul de organizare al petrecerii a demonstrat că tinerii din ALDE ştiu să se mobilizeze exemplar atât la muncă dar şi la distracţie. Preşedintele organizaţiei de tineret spunea printre altele că acest moment unic nu-i aparţine în totalitate şi că acest lucru a fost posibil datorită implicării majorităţii celor prezenţi, dar mai ales a seniorilor partidului care le-au acordat tot concursul necesar pentru buna desfăşurare a acestei acţiuni dedicate în mod special tinerilor.

Mai spunea tânărul preşedinte că seniorii partidului sunt alături de ei în absolut toate acţiunile lor indiferent de genul acestora fie că sunt acţiuni pe linie politică, cultural educative, umanitare sau pur şi simplu distracţie la maxim.

 În încheiere a punctat spunând că seniorii sunt un exemplu pozitiv pentru ei, exemplul cel mai elocvent fiind preşedintele filialei ALDE Giurgiu domnul ministru al Energiei Toma Petcu care cu toate că nu a putut fi prezent i-a susţinut şi încurajat în realizarea acestui moment magic, motiv pentru care a ţinut să-i mulţumească în numele tuturor participanţilor, precum şi a tuturor seniorilor partidului care sunt    totdeauna alături de ei, cel mai bun exemplu fiind momentul de azi când seniorii sunt prezenţi bucurându-se şi trăind cu intensitate bucuria şi fumuseţea viitorului, bucuria şi frumuseţea tinerilor ce mâine vor prelua ştafeta din mâinile domniilor lor.

Voia bună, distracţia, jocurile şi concursurile au continuat până târziu în noapte.

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *