Niculae Badalau cel mai tare din parcare a declarat intr-o conferinta de presa liderul liberal Marian Maroiu

Se pare că vizita lui Ludovic Orban la Giurgiu a fost de bun augur pentru PNL-iştii  giurgiuveni  deoarece această vizită a făcut să-i trezească din letargie, a reuşit să-i  scoată din amorţeala în care intraseră, reuşind acum, când încă nu e prea târziu să înţeleagă că disensiunile interne nu duc la nimic bun, ba dimpotrivă,  şi că numai împreună pot deveni un adversar redutabil  PSD-ului . Azi,  9 iunie,  în conferinţa de presă a PNL-ului a participat preşedintele organizaţiei municipale Marian Măroiu şi secretarul general Costel Dumitru. Cei doi lideri   au adoptat  poziţii clare şi fără echivoc împotriva PSD-ului legate de neonorarea promisiunilor făcute de aceştia cu ocazia alegerilor parlamentare.

 Marian Măroiu a avut două teme pe care a dorit să le aducă la cunoştinţa opiniei publice giurgiuvene. Unu-  a vorbit de vizita lui Ludovic Orban la Giurgiu şi doi-  a vorbit despre nesustenabilitatea promisiunilor făcute giurgiuvenilor prin senatorul Niculae Bădălău.

Vizita lui Ludovic Orban la Giurgiu

„Vom aborda câteva subiecte legate de politica la nivel local cât şi cea la nivel naţional. Legat de politica locală, după cum ştiţi  ieri a avut loc vizita domnului Ludovic Orban la Giurgiu, care a venit să-şi prezinte moţiunea,  aşa cum au făcut şi ceilalţi doi contracandidaţi  domnul Buşoi şi domnul Cataramă. Din atmosfera sălii  e  clar că domnul Orban pare a fi unul dintre favoriţii  organizaţiei noastre judeţene şi aş vrea să scot în evidenţă  faptul că PNL-ul  încă o dată demonstrează că e un partid democratic, un partid care chiar şi în momente grele ştie să respecte acest deziderat  al democraţiei care este foarte important în societatea noastră de astăzi. …  Dintre toate moţiunile prezentate,  pe mine personal m-a fermecat,  dacă pot spune aşa, moţiunea  domnului Orban. Spun acest lucru cu sinceritate,  deoarece am convingerea că este un om cu experienţă, un om care a făcut politică de la firul ierbii şi este perceput nu numai de noi dar şi de întreaga societate românească ca fiind un liberal autentic. „

Bădălău şi Mitsubishi la Giurgiu … cel mai tare din parcare

„De asemenea doresc să fac referire puţin şi la conferinţa de presă a domnului Bădălău de ieri ( Nota red. 08 iunie ) . Sunt stupefiat  că aceşti oameni mint cu neruşinare  şi îşi permit să se joace cu mintea oamenilor, cu speranţele oamenilor  în continuare,  deşi nu au demonstrat mai nimic din tot ceea ce au promis, cel puţin până în prezent. Dacă am ajuns să aducem şi Mitsubishi  la Giurgiu înseamnă că suntem „tari”. Este inadmisibil  să vii  cu astfel de gogomănii. Eu ştiu că dânsul are o gogoşerie la Bolintin Vale de unde vine cu multe gogoşi cu cacao la Giurgiu, dar cred că oamenii s-au scârbit de astfel de gogoşi, vor şi fapte şi mai ales aşa cum spuneam şi  în conferinţele de presă trecute, au tot ce-şi poate dori un partid politic atât la nivel local cât şi judeţean. Să aducă investitori şi  să se apuce de ceva investiţii serioase.

După cum ştiţi  au 6 parlamentari, au 45 de primari de comune, preşedinte de consiliu judeţean, primar de municipiu, doi miniştrii,  au chiar tot ce-şi doresc, îl au pe domnul Bădălău care la nivel naţional dă jos guverne, pune guverne, deci este clar că dânsul a ajuns tare, cel mai tare din parcare şi cu toate aceste nu fac altceva decât să vândă gogoşi. Eu cred că este o nebunie ca la 6 luni de la instalarea acestui guvern să-l schimbi pentru că nu-i convine domnului Bădălău, că nu-i convine domnului Dragnea . Eu ştiu că nu le convine pentru că dânşii sunt obişnuiţi să stea în umbră şi să dea directive, iar alţii să le execute. Ori din fericire pentru noi şi pentru poporul român, în general eu cred că faptul că au un ministru de finanţe cu picioarele pe pământ este mare lucru. Acest om a spus de fiecare dată că nu sunt bani pentru  toate măririle astea de salarii şi pensii pe care ei le-au promis în campania electorală. … E clar că am fost şi suntem în continuare minţiţi, oamenii aceştia vor să ascundă în subsidiar tot ceea ce-i interesează pe ei mai mult şi anume, acel prag nenorocit la abuzul în serviciu, pentru că au nişte dosare penale de care trebuie să scape,  pentru acest lucru este mare zbatere şi marea nemulţumire şi nicidecum pentru binele acestui popor.

 Ce să mai vorbim de bani pentru proiecte europene !!!  Toată lumea spune pe toate canalele de televiziune că nu suntem pregătiţi pentru absorţia de fonduri europene, că nu avem managementul pus la punct şi aşa mai departe. Pe nimeni nu interesează acest lucru,  totul se învârte în jurul acestui prag nenorocit pentru abuzul  în serviciu. Răspunsul este unul simplu,  nici nu este necesar să ne gândim prea mult .

Tot acest circ mediatic are drept scop să umbrească cumva vizita preşedintelui Iohannis  în SUA.  Vizită care, după părerea mea este   extrem de importantă pentru România. Domnul Iohannis  este primul preşedinte din Europa de Est care este chemat într-o vizită de lucru la Casa Albă. …

În rest … Dumnezeu să ne ajute ca aceşti oameni care astăzi reprezintă judeţul Giurgiu, care sunt destui şi pe care eu îi cunosc pe fiecare în parte şi ştiu că nu sunt capabili, dar … să dea bunul Dumnezeu să ajute judeţul acesta să iasă din mizeria în care se află. Suntem unul dintre cele mai sărace judeţe din România, dacă nu chiar cel mai sărac judeţ şi avem nevoie ca de aer să  dezvoltăm investiţiile, să aducem oameni de afaceri  în acest oraş, în acest judeţ  pentru a creea locuri de muncă, pentru că numai aşa se poate ridica nivelul de trai al oamenilor care ne-au ales şi i-au ales. „

În ediţia viitoare vă vom prezente luarea de poziţie a secretarului general PNL Costel Dumitru,  care este mult mai virulentă, mult mai acidă şi de ce nu mult mai incitantă.  Aşadar, urmăriţi ediţia de mâine a publicaţiei noastre ca să citiţi  ce a declarat Costel Dumitru, pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *