Nicolae Barbu surclasat la toate capitolele de Florian Nicolae !

În această seară de 20  aprilie, la postul naţional de televiziune Digi 24 au fost invitaţi cei mai reprezentativi candidaţi din Giurgiu pentru funcţia de primar, respectiv Nicolae Barbu, primarul în exerciţiu şi deputatul Florian Nicolae.  

Ştiam că Florian Nicolae are trac în faţa camerelor de filmat numai că, de această dată, ca un veritabil sportiv a abordat acest meci cu foarte mult calm. Răspunsurile date de acesta  la întrebările moderatorului au fost extrem de pertinente prezentând în mod real situaţia grea cu care se confruntă giurgiuvenii la ora actuală şi soluţii obiective care pot în termen scurt să schimbe în bine faţa oraşului şi starea de spirit a giurgiuvenilor.

Nicolae Barbu a demonstrat încă o dată că este aerian spunând că în Giurgiu există foarte multe locuri de muncă, dar Giurgiu nu dispune de mână de lucru calificată. Iar pentru el prioritare sunt fondurile europene, prin care probabil doreşte să mai construiască iar nişte mega inutilităţi, bani aruncaţi pe apa sâmbetei precum amenajarea canalului Cama, piaţa de peşte  gross, şi ciperco colibe. Sunt convins că mai devreme sau mai târziu cineva se va interesa de modul cum au fost cheltuiţi banii europeni.

Dacă aş da note de la 1 la 10, lui Florian Nicolae i-aş da nota 10, în timp ce pe contracandidatului său Nicolae Barbu l-aş nota cu nota 2,5 cu indulgenţă.   

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *