Multi dezertori s-au reintors in PNL. Voturile lor cumulate nu fac cat voturile lui Daniel Burdulea, proaspat demisionar …

Așa cum deja a început să ne obișnuiască PNL-ul local în ultimul timp, în conferința de presă de săptămâna trecută Gheorghe Ștefan președintele acestei organizații a venit secondat în afară de Dan Vlaicu, cel care l-a înlocuit pe Cristi Olaru pe lista candidaților la Senat ai PNL-ului și cu Ion Mateescu, fost PNL, plecat la ALDE în timpul alegerilor locale, unde a reușit să dea peste cap toate pronosticurile pariorilor din comuna Comana, acolo unde Mateescu, ca un veritabil lider a obținut fantasticul scor de aproape 150 de voturi.

Nu știu de ce, dar PNL-ul local în ultima perioadă parcă este urmărit de un blestem. Face ce face Gigi Ștefan și îi strânge lângă el pe toți cei care au fugit la un moment dat de PNL ca dracu de tămâie, iar după ce au văzut că au rămas de căruță și nu-i bagă nimeni în seamă s-au reîntors în PNL trăind cu speranța că există posibilitatea ca PNL-ul să ajungă la guvernare și vor primi un posto-ciolan în țară sau în afara ei, așa cum a mai primit un cunoscut de-al nostru. Că de, vorba poetului, examenele sunt făcute pentru proști, nu pentru  politicieni.

Și pentru că tot vorbim de blestemul care urmărește PNL-ul, azi și-a dat demisia din PNL Daniel Burdulea, cel care a adus partidului la alegerile locale 1.500 de voturi. Asta așa ca ironie a sorții, Gheorghe Ștefan i-a readus în partid pe Noruț Stănișteanu și pe Mateescu Ion, ale căror voturi cumulate fac puțin mai mult de jumătate față de voturile pe care le-a adus Daniel Burdulea, președintele organizației locale din comuna Ulmi.  Contactat telefonic, Daniel Burdulea despre care putem spune că a fost un politician rasat, a declarat că se retrage din politică definitiv și irevocabil.  Conform bunului simț care-l caracterizează a spus că a plecat din PNL și din politică în general, din motive de sănătate, urmând să facă o intervenție chirurgicală la genunchi. Personal îi doresc însănătoșire grabnică, exprimându-mi totodată regretul că un astfel de om se retrage din politică.

Despre candidatul PNL pentru Senat, Dan Vlaicu vom vorbi într-o ediție viitoare.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *