Motiv de mandrie pentru giurgiuveni ! Razvan Cuc si Toma Petcu sunt viitori ministri in cabinetul lui Sorin Grindeanu

Fără să-mi fac un titlu de glorie din acest lucru, nu cu mult timp în urmă am scris despre Răzvan Cuc și Toma Petcu că sunt foarte buni pentru postul de prim ministru. Premoniția mea   s-a realizat într-un procent puțin mai mic,  ambii sunt nominalizați pentru posturi de miniștri. Răzvan Cuc  ministrul  transporturilor, iar Toma Petcu ministrul energiei. Sunt convins de această dată într-un procent de 100% că cei doi giurgiuveni ai noștri vor fi numiți miniștri celor două ministere extrem de importante. Acest lucru pe noi giurgiuvenii nu poate face altceva decât să ne dea un motiv în plus de satisfacție, de mândrie locală, să ne încarce sufletele de bucurie deoarece este pentru prima dată în istoria noastră post decembristă când Giurgiu are doi miniștrii plini într-un guvern.

 Atât Răzvan Cuc cât și Toma Petcu sunt oameni tineri, inteligenți care până acum prin tot ceea ce au făcut au demonstrat că sunt politicieni rasați, foarte buni profesioniști care  de regulă au dus la îndeplinire tot ceea ce au promis.  Îmi exprim încrederea că nu ne vor dezamăgi nici în viitor. Cred de asemenea că vor rămâne în continuare aceeași oameni ai bunului simț, că vor performa demonstrând zicerea noastră românească care spune că „omul sfințește locul”,  în sensul că ministerele pe care le vor conduce, ministere foarte grele de altfel, vor aduce un pic de mai bine pentru întreaga Românie destul de greu încercată în ultimii 27 de ani.

Nu-mi rămâne decât să le urez succes în noua  activitate, să rămână în continuare aceeași oameni  și să nu uite că înainte de toate sunt giurgiuveni și au de onorat promisiunile făcute celor cu ajutorul cărora au ajuns între primii oameni ai statului. Responsabilitatea care apăsă pe umerii lor este fantastică. Dar încă odată îmi exprim convingerea că nu ne vor dezamăgi și ca niște adevărați bărbați ce sunt  nu vor uita niciodată că „promisiunea făcută este datorie curată”.

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *