Meteo. Ninsori si viscol in toata tara

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, vremea se va răci semnificativ și va ninge în toată țara.

PROGNOZA METEO pentru JOI

ÎN ŢARĂ
Vremea va deveni geroasă noaptea, îndeosebi în jumătatea de nord a ţării. Cerul va fi mai mult noros și în cursul zilei pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare, în extremitatea de sud şi sub formă lapoviţă sau ploaie, iar vântul va avea unele intensificări la munte, dar şi în regiunile vestice şi nord-estice. În cea de a doua parte a intervalului, ninsorile se vor extinde treptat şi vor cuprinde Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumătatea sudică a Moldovei şi pe cea de sud-est a Transilvaniei, vor deveni moderate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă, pe arii restrânse mai consistent, cu precădere în extremitatea de sud.Excepţie va face zona litoralului, unde se vor semnala precipitaţii mixte şi vor fi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări îndeosebi la munte, în sudul Moldovei, Dobrogea şi Muntenia, zone în care zăpada va fi viscolită şi vizibilitatea redusă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, iar cele minime, în scădere accentuată față de noaptea precedentă, se vor situa, în general, între -14 și -5 grade.

LA GIURGIU
Cerul va fi mai mult noros și, mai ales noaptea va ninge, în general moderat cantitativ, se va depune strat de zăpadă, posibil mai consistent, iar vântul se va intensifica, viscolind ninsoarea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade.

PROGNOZA METEO pentru VINERI

LA GIURGIU
Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea
. Cerul va fi noros, temporar va ninge, în general moderat cantitativ, iar vântul va continua să prezinte intensificări în cursul zilei, viscolind şi spulberând zăpada. Spre seară vântul va slăbi semnificativ în intensitate, iar pe parcursul nopţii numai trecător va ninge slab. Temperatura maximă va fi de -5…-3 grade, iar cea minimă de -12…-10 grade.

 

 (Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *