Marin Anton a prezentat bilantul activitatii PNL Giurgiu de la preluarea mandatului de presedinte

În ultima conferință de presă săptămânală a PNL Giurgiu președintele partidului Marin Anton a prezentat bilanțul activității partidului de la preluarea mandatului și până în prezent. Cu această ocazie și-a exprimat mulțumirea de felul cum au decurs alegerile din cadrul filialelor județene și de faptul că numărul membrilor de partid a crescut substanțial.

Tot cu această ocazie Marin Anton a vorbit și despre micile derapaje, firești de altfel într-un partid mare precum este PNL-ul, unde de cele mai multe ori orgoliile și vanitățile stau la baza acestor derapaje, dar care într-un final s-au rezolvat și lucrurile au intrat în matca lor firească.

Marin Anton și-a exprimat convingerea că la viitoarele alegeri cota de încredere a partidului va fi situată la peste 25%  din sufragiile de vot ale electoratului giurgiuvean. A mai spus că acest lucru va fi posibil în primul rând datorită faptului că PSD-ul și-a pierdut credibilitatea prin lansarea unui program de guvernare mincinos, irealizabil, nesustenabil, un program păgubos pentru țară, ceea ce a făcut ca nivelul de trai din țara noastră să poată fi comparat cu nivelul de trai din  țările subdezvoltate.

În finalul conferinței de presă, așa cum ne-a obișnuit deja, Marin Anton a ținut să le reamintească celor care consideră că este sub demnitatea domniilor lor să-i răspundă la întrebări, că imediat după ce vor trece sărbătorile de iarnă îi va acționa în instanță ca să le demonstreze că legea îi obligă să răspundă în termen de 30 de zile la întrebările adresate în scris,  tuturor cetățenilor acestei țări indiferent de poziția socială pe care o ocupă la un moment dat.

I.C.MANDU        


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *