Maine e o alta zi … si tot asa. Crezi ca o sa imparatim noi pamantul ? Il intreaba Ionel Dinu pe Niculae Badalau …

Azi, de Moș Nicolae, majoritatea dintre noi, dar mai ales copiii primesc cadouri.

Cel mai urât lucru care i se poate întâmpla unui om este să regrete ceea ce a urât mai mult. Eu am urât comunismul dar am ajuns, spre rușinea mea, să-l regret. Vinovații acestei trăiri reprobabile pe care sunt nevoit s-o recunosc  sunt POLITICIENII. Acești actorași submediocri, actorași ai hazardului care mare parte dintre ei sunt  non valori intelectuale sau cum îi place prietenului meu Ionel Dinu să-i numească ANALFABEȚI FUNCȚIONALI.

Analfabeți funcționali inventați tot de noi, pentru că noi i-am scos în lumina reflectoarelor scenei politice  din lipsă de alternativă. Vinovați pentru tot răul și urâtul din această țară sunt adevărații intelectuali care și-au lăsat poporul și elevii pe mâna unor impostori cu diplome și doctorate cumpărate. Sunt 100/% convins că după ce li s-au scris tezele nici cel puțin nu au avut curiozitatea să le răsfoiască, pentru că oricum termenii folosiți erau peste puterea lor de a înțelege, așa cum bine a spus Ionel Dinu analfabeți funcționali care ocupă funcții de miniștri, subsecretari de stat dar nu au nici un fel de expertiză pe funcțiile pe care le ocupă,  singurul lor merit fiind acela că îi recomandă vreun baron politic, recomandare care i-a costat pe unii dintre ei sute de mii de euro.

Și pentru că tot am vorbit de cadourile de Moș Nicolae azi, 6 decembrie,  Andrada Lăcrămioara Octaviana Dinu,  acest nume poate nu vă spune nimic, este absolventă a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative ( S.N.S.P.A ) București, specialitatea Administrație Europeană pe care a absolvit-o ca șefă de promoție. Are două mastere unul în Relații Internaționale și celălalt în Administrație. Este cunoscătoare a trei limbi de circulație internațională scris – vorbit  engleză, rusă și spaniolă. Ultimul loc de muncă care a încetat azi, 6 decembrie a fost consilierul unui secretar de stat din cadrul Ministerului Economiei.

Bravos stimați tovarăși !!!  I-ați făcut un cadou extraordinar acestei tinere. Felicitări. Dăm oameni competenți afară ca să promovați oameni care habar nu au săracii ce caută acolo. Presa națională, cât și noi cei din presa locală vă aduceam la cunoștință de numirea pe criterii politice, mai exact pe relația Bădălău a unui tânăr pe care nu-l recomandă decât probabil vocea și talentul, Lucian Ioniță, în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Sănătății. Tot azi pe aceeași relație i s-a făcut cadou unui tânăr PSD-ist giurgiuvean, Ionuț Badea, postul de director la OSIM, ginerelui lui Bădălău în urmă cu câteva săptămâni i s-a făcut cadou postul de șef la Pedologia din Giurgiu și lista poate continua.

Asta-i țara în care trăim !!! Ne merităm soarta pe deplin. Noi l-am omorât pe Ceaușescu ca să vină în locul lui alți lacomi și nesătui de averi incomensurabile, de funcții și măriri. Dar cred că va veni o zi când vom fi nevoiți să facem o amnistie ca să-i scoatem afară din pușcării pe cei care au furat o pâine de foame și să-i băgăm în locul lor pe toți ce care au furat sute de milioane de euro. Da, da vine o zi …

Motivul pentru care Andrada a fost dată afară este acela că este fiica lui Ionel Dinu, secretarul adjunct al PNL Giurgiu, cel care a avut curajul să ceară dizolvarea PSD-ului în instanță. Și pentru că lui nu au ce să-i facă s-au răzbunat pe fiica-sa lăsând-o fără servici azi, de Moș Nicolae. Doamne ce timpuri trăim !!!

Am să vă prezint mesajul tatălui îndurerat, mesajul lui Ionel Dinu pe care i l-a trimis pe telefon senatorului Bădălău.

Dragule, am să-ți spun un lucru foarte important. Nu am să-ți reproșez nimic cu privire la gestul pe care l-ai făcut, știi bine, cel ce ține de Andrada !!!  Vreau să-ți aduc aminte doar că a fost o perioadă în viața noastră când am fost alături de tine. Știi bine că eu și cu prietenul nostru comun Tudorel Țone  am mers împreună la Victor și la Dragnea ca să te pună ceea ce ești astăzi, președinte ! Eu personal nu am nimic cu familia ta. De cele mai multe ori când am ieșit public am avut cuvinte de laudă  la adresa fetiței tale, dar mă rog, nu ai înțeles nimic. Eu am crezut că lupta politică se duce numai între noi.

Incredibil, dar este foarte adevărat  tu nu te poți schimba ca și comportament niciodată. Crezi că ești mai fericit dacă ai dat-o pe Andrada afară de la serviciu? Poate da, poate nu. Nu-i nimic grav în asta, dar știu atât de bine că cel puțin dacă noi suntem nemernici, ce vină au copiii noștri? Păcat! Am crezut că ești bărbat ! Dar nu ești ! Eu, dar și Andrada îți mulțumim pentru gestul tău nobil ce ține de periferia umană! Poate, cât de curând o să ne mai întâlnim, dragul meu. O zi bună îți urez, ce le-ai dorit și tu altora !!!

De fapt nu mai lovit pe mine, ai lovit un copil care își urmărea și el un scop în viață, ca și fetița ta. Mâine e o altă zi, și tot așa !!! Crezi că o să împărățim pământul ? Nu !!! Evident … !!! Ce păcat că în această lumea plină de haos , bineînțeles creat de nimeni altcineva decât de noi …Să ne fie rușine !!!

Ionel Dinu

Îmi pare așa ciudat că se mai poate- găsi atâta vreme pentru ură- când viața e de-abia o picătură- între minutu acesta care bate ….

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *