Lucrari de modernizare si asfaltare ale strazilor din muncipiul Giurgiu

În această dimineață a fost dat ordinul de începere pe străzile Horea, Cloșca, Crișan, Comana și Griviței I (tronson Vlad Țepeș – Păcii), acolo unde carosabilul este într-o stare destul de degradată. Modernizarea acestor străzi va începe de luni, 11 mai, conform declarațiilor constructorilor, reprezentanții firmei care a câștigat licitația organizată pentru această lucrare, respectiv SC Gecor SRL.

Deși termenul înscris în contract este de patru luni, adică începutul lunii septembrie, atât edilul șef, Nicolae Barbu, cât și constructorii au estimat că șantierul va fi închis mai devreme și că giurgiuvenii se vor putea bucura de străzi modernizate mai devreme.

Odată cu asfaltarea și modernizarea carosabilului, vor fi verificate și sistemele de canalizare pluvială pentru ca locuitorii din zonă să nu se mai confrunte cu probleme atunci când plouă abundent.

Valoarea contractului acestei lucrări este de circa 1.145.000 lei și va fi suportată din bugetul local. Așa cum a declarat în diverse ocazii, primarul Nicolae Barbu a declarat și astăzi, când a fost dat ordinul de începere al lucrărilor pe străzile Horea, Cloșca, Crișan, Comana și Griviței I, că până la finalul mandatului toate străzile din muncipiu vor fi asfaltate sau incluse în program, atât din fonduri proprii, de la Guvern sau din bani europeni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *