Liviu Dragnea este noul presedinte al Camerei Deputatilor: Noul Parlament trebuie sa faca ordine in legislatie

Liviu Dragnea este noul președinte al Camerei Deputaților. El a fost candidatul PSD pentru șefia Camerei, și a fost votat de plen, cu 216 voturi ”pentru” și 101 ”împotrivă”. Dragnea a fost singurul candidat pentru această funcție, în condițiile în care niciun alt partid nu a venit cu propunere de candidat.

 Liviu Dragnea a declarat după anunțarea rezultatului oficial, că își dorește să fie nu doar colegi, ci parteneri, și o echipă care trage în direcția bunului public.

”Nu e cazul să formăm un partid mare și unic, ci fiecare partid să își audă vocea. Să lăsăm la o parte interesele mici, și să colaborăm cu luciditate națională pentru cauzele mari. Să păstram luptele politice pentru cauzele mici”, a spus noul președinte al Camerei Deputaților.

Liviu Dragnea mai spune că rolul noului Parlament este să facă ordine în legislație. ”Vom iniția un proces legislativ prin care Parlamentul să facă ordine în legislație, și să clarifice raportul dintre instituții”, afirmă Liviu Dragnea.

 Liviu Dragnea este noul președinte al Camerei Deputaților. El a primit majoritatea voturilor colegilor deputați. Din totalul de 327 de deputați, au fost prezenți 317. Au votat ”pentru”, 216 deputați și contra, 101 deputați.

Liviu Dragnea a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, fiind propunerea PSD.

               


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *