Liviu Dragnea anunta PLANUL Sistemului: liderul PSD este sigur ca va fi condamnat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susține că situația de acum este foarte asemănătoare cu cea din anul 2012, când s-a început dosarul Referendumul, în care a fost condamnat. Dragnea s-a arătat convins că Sistemul încearcă același scenariu, ceea ce ar însemna o nouă condamnare pentru liderul PSD.

”N-am ce să vă povestesc de acolo. Mi-a fost adusă la cunoștiință calitatea de suspect și cam ceea ce ați văzut în comunicatul de presă.

Aduceți-vă aminte de perioada de după 2012 și cum a început acel dosar, cu procurori care puneau oamenii să jure pe biblie, pe mașini, cu cancelarii externe care puneau presiuni și în cele din urmă eu am fost condamnat pentru că din sediul PSD s-au trimis niște SMS-uri. Așa cred că se va întâmpla și acum, pentru că cei care acuză vor fi nevoiți să producă probe.

Nu astăzi au încercat să mă intimideze. Astăzi au fost prezenți la DNA doar cei 3-4 care sunt prezenți peste tot pe unde merg eu, pe unde merge domnul Tăriceanu. Nu știu cu ce preț”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Liviu Dragnea susține că ”lupta este îngrozitoare” și se încearcă stoparea lui și a PSD.

”Am încercat și eu să citesc cu atenție documentul, comunicatul. Am înțeles că, practic, în 2016 s-a început acest dosar. Să ne aducem aminte ce s-a întâmplat în 2016, după ce am fost condamnat în Dosarul Referendumul, unde eu trebuia neapărat să cedez și probabil că era pregătită o echipă care să conducă PSD-ul, o echipă de oameni care să stea cuminți în bănci. Eu nu m-am lăsat și au urmat două victorii electorale importante și ceea ce îi sperie cel mai tare a fost programul de guvernare, pentru că este un program important, greu de pus în practică, dar nu imposibil și ceea ce îi sperie cel mai tare

S-a încercat încă din primăvară o demonizare. Au început cu Brazilia, cu Belina, nici nu mai știu ce. Lupta este îngrozitoare. Cu referendumul nu a mers, au spus de Brazilia, Belina, Tel Drum ca să crească nivelul de demonizare poate, poate până la urmă oamenii nu-l mai aleg”, a mai spus Dragnea.

Stiripesurse.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *