La Giurgiu a fost descoperit elixirul tineretii vesnice

În România, dar mai ales Giurgiu este locul tuturor posibilităţilor. Dacă până acum era o poveste tinereţea veşnică, la Giurgiu s-a demonstrat că acest lucru a devenit o realitate de necontestat  şi asta nu datorită vreunei descoperiri epocale ci pentru faptul că un om aflat la vârsta pensionării, dacă nu cumva este deja pensionar şi se bucură de o pensie privilegiată, un tip de de 61 de anişori a dat în mintea copiilor.

Şi asta nu ar fi nimic dacă nu ar fi fost primit cu surle şi trâmbiţe în sala de şedinţe a instituţiei prefectului de însuşi reprezentantul guvernului în teritoriu, respectiv doamna prefect  Nina Carmen Crişu, care l-a recunoscut pe nea Plăcintă, acest puştiulică genial  drept vicepreşedinte al unei ATENŢIE !!! FUNDAŢII NAŢIONALE PENTRU TINERET .

Iată cum tinerelul nea Plăcintă a venit el tocmai de la Bucureşti ca să înfiinţeze şi la amărâţii de giurgiuveni o fundaţie pentru tinerii din Giurgiu. Ei bine ce are de a face  … fundaţia cu prefectura !!! Habar nu am. Surprinza legată de acest subiect pentru mine şi bănuiesc că şi pentru dumneavoastră este dată de implicare prefectei  în constituirea acestei fundaţii, reprezentată de un om care nu are pic de bun simţ. Acest lucru este demonstrat de faptul are curajul demenţial ca la cei 61 se ani să se poată recomanda drept vicepreşedinte al unei fundaţii de tineret. Cred că domnul Plăcintă poate fi un studiu de caz pentru tinerii absolvenţi ai unei facultăţi de medicină care studiază o anumită ramură a acesteia.

Sper că viitoarele alegeri ne vor lămuri cu privire la rolul acestei „minunate” fundaţii de tineret condusă de sexagenari.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *