Despre judetul Giurgiu si flotantii de serviciu …

După cum bine știm PSD-ul este un partid foarte bine organizat atunci când se pune problema fraudării alegerilor, fapt demonstrat de însăși capul condamnat al partidului, Liviu Dragnea. Așa că nu ne surprinde încercarea lor disperată de a se agăța cu colții care în ultima perioadă le-au crescut, de ciolanul puterii. Cum este bine știut că la ei nu contează dacă fac rău acestui popor greu încercat de sărăcia pe care tot ei au instaurat-o, scopul lor fiind acela de a se eschiva de mâna legii sperând zadarnic că rămânând agățați precum căpușele ce sug din sângele bietelor animale, vor scăpa de fărădelegile pe care le-au comis.  Speranța lor este deșartă pentru că datorită dumneavoastră, a oamenilor de bună credință,  inteligenți, care-și doresc un viitor mai bun pentru ei și copii lor,  nu le veți mai acorda votul  și se vor duce acolo unde le este locul, la răcoarea binemeritată, fără riscul de a se îmbolnăvi din cauza aerului condiționat.

Datorită noii legi electorale care nu mai permite PSD-ului să ofere pungile cu zahăr și sticlele cu ulei, a căror etichetă era una sau două bancnote de o sută de lei, făcute „cadou” oamenilor amărâți,  folosiți de camarila roșie drept masă de manevră electorală, mintea lor diabolică în astfel de practici a fost nevoită să găsească o altă soluție și atunci au inventat viza de flotant.

Este greu de acceptat pentru orice om normal că într-un județ sărac precum este Giurgiu, în câteva luni de zile 12.637 de pesoane au dorit să-și stabilească domiciliul sau reședința la noi în județ. Din surse demne de toată încrederea am primit informația conform căreia prefectul de Giurgiu a sesizat acest lucru către organele abilitate care i-au răspuns că   zilele aceste vor efectua controale vis-a-vis de temeinicia solicitării  vizelor de flontant, iar dacă se va constata că scopul este pur electoral, persoanele respective sunt răspunzătoare în fața legii.

Acest subiect a fost abordat și de domnul Dumitru Beianu, copreședintele PNL Giurgiu, care legat de acest subiect a spus:

Zilele trecute am primit o statistică legată de câți cetățeni au solicitat domiciliu sau reședință temporară în județul nostru. Când am văzut cifra de peste 12 mii de persoane mi-am dat seama că este încă o încercare  mascată a PSD-ului de fraudare a alegerilor locale. Am considerat necesar pentru prevenirea unor evenimente nedorite de noi, prin care oamenii sărmani, momiți cu cine știe ce foloase materiale de moment  să fie anchetați, după care ulterior, Doamne ferește, privați de libertate, pentru că au fost împinși de către PSD sau eu știu ce altă formațiune politică să producă fapte de natură penală, din acest considerent am facut memorii către Prefectură, Ministrul Administrației și Internelor și Primul Ministru.

Ne asumăm sarcina, dacă va fi nevoie, în ziua alegerilor să facem plângeri penale persoanelor sau candidaților care vor fi dovediți că au apelat în mod ilegal la asemenea practici. Un  îndemn sincer pentru toți locuitorii municipiului Giurgiu care au drept de vot și sunt interesați de ziua de mâine, dacă nu i-am convins cu celelalte argumente pe care le-am prezentat pe tot parcursul campaniei electorale, mi se pare de-a dreptul absurd  să lași locuitorii din alte județe, care au venit pentru o perioadă scurtă de timp  să hotărască în locul dumneavoastră viitorul  județului nostru, județ în care trăim cu toții alături de părinții și copiii noștri. Cred că este nevoie de o mobilizare a tuturor celor care sunt interesați să voteze, să vină duminică 5 iunie la urne și să voteze candidații PNL care pot aduce prosperitate și nu pomeni pe termen scurt,  prosperitate pe termen lung prin realizarea de locuri de muncă, capitol la care județul Giurgiu stă foarte prost și asta  datorită în primul rând PSD-ului care nu și-a dorit ca oamenii să poată deveni independenți. PSD-ul dorește ca oamenii să trăiască din ajutor social, ca în acest fel să-i poată controla și manipula după bunul plac. PNL-ul este soluția pentru o viață demnă. Vă rog ieșiți la vot și votați candidații PNL.”

I.C.MANDU« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *