Jos labele dupa justitie !!!

Niciodată nu am afirmat că justiția din România este perfectă, cunoscute fiind erorile judiciare comise de lungul vremii, când spre exemplu o amărâtă pentru că nu avea ce să le dea copiilor de mâncare a furat dintr-un rond de flori 27 de lalele și a fost condamnată la ani grei de închisoare. Dar de aici și până la ce încearcă să transmită opiniei publice cei care au furat această țară fără nerușinare, cei care au distrus viitorul copiilor noștri cu bună știință și care acum apar la posturi de televiziune ( chipurile naționale doar pentru faptul că pot fi vizionate de pe întreg cuprinsul țării, neavând nimic comun cu sensul cuvintelor națiune sau național )  și pozează în victime ale sistemului juridic, nu există absolut nici un termen de comparație.

Acești ciorditori, manglitori ordinari au un tupeu de neimaginat folosind tehnici de manipulare în masă, iar mintea lor machiavelică inventează scenarii care mai de care mai fanteziste cu spioni, cu corupători de procurori care-i acuză la comandă, în timp ce  ei „săracii” trăiesc doar după urma „amărâtelor” de contracte cu statul, care trăiesc doar din „amărâtele” de șpăgi de milioane de euro, tocmai ei, fruncea acestei țări, cum spun ardelenii, sunt nevoiți să dea cu subsemnatul pe la DNA fără ca măcar să fi apucat să plece din țară cu milioanele de euro furate. Păi treabă-i asta?

În disperarea lor singura șansă să scape basma curată ar fi aceea să decredibilizeze justiția. Tocmai în acest sens s-au constituit într-un fel de castă anti justiție, castă în care chiar nu mai contează din ce partid fac parte atâta timp cât furăciunile îi fac frați. Dacă sunt supărat pe justiție sunt din cauza faptului că justiția este mult prea blândă cu cei care au distrus România. Procurorii depun la dosar probe zdrobitoare, bazate pe date concludente, care le demonstrează cu vârf și îndesat vinovăția, din care reiese că acești nelegiuiți au furat milioane de euro! În contra partidă vin avocații  și fac referire la prezumția de nevinovăție ( mama ei de prezumție! ), solicită probe noi la dosar, care să demonstreze ce? Când este clar ca lumina zilei că în urma derulării unei afaceri „cinstite”, în țara noastră cel deferit justiției nu are capabilitatea să demonstreze proveniența sumelor de bani colosale în posesia cărora se află. Și cu toate acestea  justiția îi judecă în libertate sau cel mult le dă arest la domiciliu. După o perioadă de doi, trei ani cât durează procesul se dă o sentință de doi, cel mult trei ani de pușcărie, care de cele mai multe ori nu se execută deoarece acestor delatori cei doi ani de arest la domiciliu li se consideră ca și pedeapsă executată și uite cum bine mersi după ce au huzurit doi ani scapă neatinși de binefacerile pușcăriei. În cel mai rău caz sunt condamnați la cel mult un an sau doi ani pentru furturi de milioane de euro și când te gândești că acele amărâte de milioane de euro sunt doar o parte din ce au descoperit procurori că au furat ei!

Singura noastră șansă, a românilor, ca să scăpăm de acești trântori este ca justiția să nu se lase intimidată, pentru că altfel, dacă vor reuși să pună labele lor jegoase pe justiție, România va ajunge ce-și doresc acești nenorociți corupți până-n măduva oaselor, o țară săracă, bananieră, dar din păcate la noi nici bananele nu cresc. O țară fără identitate, lăsată în bătaia vântului marilor puteri. Am început deja să devenim sclavi în propria țară, iar dacă jaful și corupția vor continua, până și sclavii după plantație au dus-o mai bine decât o să o ducem noi. Ca să eradicăm furtul care a dus la începutul distrugerii noastre ca nație, pedepsele date trebuie să fie mult mai dure, mult mai aspre, spre exemplu cei care au furat 100.000 de euro pedeapsa minimă cu pușcăria să fie de 25 de ani, cei care au furat între 1.000.000 și 1.000.001 euro  pedeapsa cu pușcăria să fie de 50 de ani, iar cei care s-a dovedit că au furat mai mult de 1.000.001  euro să fie condamnați la închisoare pe viață!  Și atunci să vedem dacă ciordimanglitorii ăștia își vor mai permite să fure. Am folosit în mod intenționat termenii de ciorditori și manglitori deoarece între țiganii care sunt suți de buzunare și acești, de cele mai multe ori oameni politici, chiar nu există nici o diferență. Scuzați-mă, am ajuns să mă contrazic singur, există totuși o diferența rezultată din valoare banilor furați.

Tot la fel ar trebui aruncați în pușcărie cu executare de ani grei de temniță și cei care datorită puterii pe care le-o dau banii pe care-i au obținuți doar DNA-ul știe cum, sau funcțiile pe care efemer le ocupă, cei care târăsc prin justiție jurnaliștii care au curajul să critice sau să aducă la cunoștința opiniei publice fărădelegile pe care le săvârșesc împotriva celor care le-au acordat încrederea să le gestioneze banii. Numai că ei, odată aleși, se consideră stăpâni pe propria moșie, se consideră intangibili, imbatabili și folosesc banul public după bunul plac, fără să aibă o consultare prealabilă cu cetățenii. Cei  care-i fac atenți pe cetățeni vis-a-vis de, hai să le spunem nereguli în administrație, sunt lucrătorii în media. Singura posibilitatea pentru a-și acorda confortul necesar ca să continue seria deciziilor împotriva propriilor concetățeni este aceea de a băga pumnul în gura presei prin chemări în instanță, unde invocă motivul că sunt defăimați și solicită sume astronomice, convinși fiind că cei cărora li se solicită aceste sume nu vor avea posibilitatea în veci să-i plătească. Numai că atenție dragilor, justiția încă funcționează în această țară și vă sfătuiesc să fiți  foarte atenți la efectul de bumerang. S-ar putea ca efectul să fie exact invers decât vă așteptați domniile voastre. Timpul le va rezolva pe toate. Eu nu am bani, dar am timp …

I.C.MANDU« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *