Iubirea lui Barbu fata de Velicu este nemuritoare

Oricât aș încerca să-i găsesc actualului primar o urmă fie și infimă de omenie  îmi este imposibil. Actele de caritate cu care se tot laudă sunt făcute din bugetul primăriei și nicidecum din venituri proprii. De curând, o doamnă  bolnavă de cancer îmi povestea cum că în perioada campaniei electorale din 2012 avea urgentă nevoie de o sumă de bani pentru medicamente și a apelat la „fundația de binefacere” a domnului Barbu. O femeie ce era foarte ocupată cu rânjitul,  după ce a aflat ce dorea doamna  i-a spus că Barbu nu este acolo și să revină la o dată ulterioară, la care doamna i-a spus că este bolnavă de cancer nu de prostie, indicându-l pe Barbu ce se afla la doar la câțiva metri distanță. Neavând încotro,  Barbu a acceptat într-un final să stea de vorbă cu femeia  și i-a spus,  că ce să facă el, că așa ca ea sunt foarte mulți bolnavi.  Dezgustată, scârbită de atitudinea celui ce poza într-un om bun, doamna a apelat la un alt OM, la domnul Florian Nicolae,  care fără să stea pe gânduri  a ajutat-o pe biata doamnă cu 10 milioane lei vechi. Pentru acel OM a fost suficient să știe doar că femeia este bolnavă și că se află în nevoi.

Ura îl face pe domnul Barbu să nu mai poată judeca rațional.  Pentru el nu mai contează că se poate duce dracu tot ce s-a construit de-a lungul timpului cu răbdare  pentru binele oamenilor, că există riscul major ca oamenii să plătească milioanele de euro obținute prin fonduri europene și toate aceste doar pentru satisfacerea unui moft de-al lui. Nu-l vrea Barbu pe Velicu director la ADI și cu asta basta!  Nu contează dacă este sau nu competent în postul respectiv, important pentru Barbu este ca Velicu,  care-i stă ca un ghimpe în coastă să nu mai fie director pentru că așa vor mușchii lui. Nici cel puțin nu contează modul cum realizează acest lucru,  la el scopul scuză mijloacele.  Și atunci,  prin intermediul celor cărora le poate forța mâna încercă prin tertipuri fără nici o bază legală să-l destituie din funcție pe Florian Velicu.

Pentru realizarea acestui lucru în data de 11.02.2016, în sala de ședințe a CJ este convocată o nouă ședință a adunării generale a ADI care vizează printre altele modificarea organigramei constând în desființarea funcției de director și înființarea funcției de director executiv invocându-se prevederile Art.24, alin.(2) din HG 855/2008.

Măi oameni buni vă faceți de tot râsul! Până și curcile ploate vor râde de voi, păi ce să înțeleagă cititorul nostru, că până acum Florian Velicu a deținut  funcția ilegal?  Păi în condițiile date sunteți în egală măsură vinovați dacă ați cunoscut prevederile legii încă din 2008 și ați acceptat încălcarea legii. Sunteți oameni cu carte și nu puteți spune că până acum nu ați avut cunoștință de prevederile HG 855/2008, pentru că știți că necunoașterea legii nu te exonerează de vină. Mai bine ieșiți voi frumușel public și ca să nu vă mai faceți de râs în continuare și să perseverați în prostie, sau să fiți târâți prin tribunale,  recunoașteți public că așa vi s-a solicitat de căre X-ulescu,  a cărui minte „genială” nu a găsit altă metodă ca să scape de Velicu .

Cu punct de vedere al domnului Florian Velicu vom reveni într-o ediție viitoare.

I.C.MANDU        (Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *