Ionel Muscalu, ca de fiecare data alaturi de oameni …

În ultima ședință a Consiliului Local Giurgiu s-a votat proiectul de hotărâre cu privire la modificarea organigramelor câtorva societăți comerciale subordonate consiliului local prin restructurare a 20 de posturi. Motivul invocat de primarul municipiului a fost legat de lipsa surselor financiare care să vină în sprijinul susținerii majorărilor salariale, majorări care, conform spuselor edilului municipiului Giurgiu nu pot fi bugetate.

Acestui proiect de hotărâre i s-au opus consilierii locali ALDE exprimându-și în acest sens votul negativ, consilierii PNL s-au abținut, un fel de vot negativ și nu prea, ceva de genul adio dar rămân cu tine. Dar cum cele două formațiuni politice sunt în minoritate cu un vot, în consiliului local majoritatea aparținând PSD, partid preocupat de grija față de om, fiind un partid de stânga, s-a votat pentru restructurare, pentru lăsarea oamenilor fără serviciu. Habar nu am dacă asta înseamnă social democrație.

Vocea cea mai puternică care s-a opus restructurării i-a aparținut consilierului local ALDE, Ionel Muscalu, care printre altele a spus : ” Restructurările propuse de primărie sunt periculoase. Motivul invocat de primarul municipiului cum că :   Păstrăm tinerii și dăm afară bătrânii,  poate fi interpretat ca o discriminare, deoarece sunt oameni cu experiență, care au toate examenele la zi și cărora le va fi destul de greu să se integreze în altă specialitate. ” 

Despre Ionel Muscalu știm că este, a fost și va fi un politician pe care-l preocupă permanent grija față de om. În ceea ce privește propunerea executivului de a restructura 20 de posturi mă întreb dacă ( măcar dacă ar fi pensionarii, salariații din cadrul direcțiilor subordonate consiliului local, care ar trebui să-și mănânce pensia liniștiți acasă și să se ocupe de nepoței ) poate salva investițiile programate de primărie.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *