Ionel Dinu suparat pe media giurgiuveana…

Azi dimineață am fost sunat de prietenul meu Ionel Dinu, consilier local și președinte al organizației județene al formațiunii politice Mișcarea Populară. Telefonul pe care mi l-a dat nu a fost unul de curtuazie, ci unul prin care își manifesta supărarea, inclusiv față de subsemnatul, pentru că noi, presa giurgiuveană nu am mai scris nimic de Marius Crăcea care a devenit celebru la nivel național datorită declarației sale făcute prin intermediul unei conferințe de presă în care anunța că EL, tânăr politician ( Oare !!!! ) își caută iubită.

Dacă aparițiile lui Crăcea în emisiunile TV în care apar majoritatea pițipoancelor sau emisiuni TV în care  tânărul politician giurgiuvean a fost luat în derâdere înseamnă impact mediatic pozitiv pentru partid, eu personal nu-mi pot permite să-l contrazic pe prietenul meu  Ionel Dinu.

După părerea mea, ca să aibă un impact mediatic și mai mare, prin care să-i crească notorietatea îl sfătuiesc pe Marius Crăcea ca la o viitoare  conferință de presă să anuțe că „EL tânăr politician giurgiuvean își caută iubit !!!”  Imginați-vă stimați cititori ce tur de forță ar fi nevoit tânărul nostru politician să facă pe la toate emisiunile TV de cancan. Asta da notorietate și creștere în sondaj pentru partid. …

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *