Ionel Dinu mai pierde un candidat …

Ionel Dinu, preşedintele PMP filiala Giurgiu pare a avea soarta meşterului Manole care ce construia ziua se dărâma noaptea. Ionel Dinu nu are mână bună la primari. L-a numit ca şi candidat pe Crăcea pentru primăria Giurgiu. Crăcea l-a trădat, şi-a făcut operaţie … politică, şi uite cum s-a transformat în independent. Următorul trădător pe listă, care din declaraţiile lui Ionel Dinu în proporţie de 100% era viitorul primar al comunei Izvoarele, a fost Cristian Bogdănescu care s-a îmbolnăvit subit de uneperită şi a devenit candidat pentru postul de primar al comunei din partea UNPR. Păcat de munca-n zadar făcută de Ionel Dinu.

În cursul zilei de azi ( nota red. 8 aprilie ), preşedintele UNPR filiala Giurgiu, deputatul Ioan Viorel Teodorescu  se va deplasa în comuna Izvoarele cu scopul de a-l prezenta organizaţiei locale pe candidatul UNPR pentru fotoliul de primar, în persoana lui Cristian Bogdănescu.

Din informaţiile noastre se pare că Cristian Bogdănescu, cu toată tinereţea lui a încercat să fie candidatul tuturor partidelor politice. Poate are domnul deputat mână bună şi va reuşi performanţa să-l stabilizeze într-un partid.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *