In timp ce la Giurgiu este cod portocaliu de ninsoare si viscol, primarul Barbu petrece cu prietenii pe partiile de schi din afara granitelor tarii

Mulțumit că i s-a votat bugetul așa cum a vrut mușchiulețul lui primarul Barbu si-a pus palma-n … buzunarul în care ține cardul ghiftuit de euroi și a plecat să sărbătorească cu prietenii pe pârtiile de schi din afara granițelor țării,  pentru că i-a șoptit lui o păsărică că pe pârtiile noastre s-au instalat microfoane și cine știe ce poate spune omul într-un moment de euforie bahică cu sau fără banană. Prietenii știu de ce .  Și cu toate că știa încă de acum trei zile că în mai multe județe din țară, printre care și Giurgiu s-a emis avertizare de cod portocaliu de ninsori abundente însoțite de viscol l-a durut fix în pălărie și dus a fost. Până să se dezmeticească viceprimarii  că primarele este plecat,  pe străzile orașului pentru deszăpezire funcționau doar două tractoare și o mașină cu lamă.

La momentul redactării acestui articol deja pe străzile municipiului Giurgiu funcționau 20 de utilaje de deszăpezire . Urgența întâi, mai exact unitățile medicale, fabricile de pâine, pompierii, jandarmeria, poliția, școlile, etc. erau în proporție de 100%  soluționate, continuându-se deszăpezirea cu urgența a doua, urmând ca de mâine să se intervină și pe străzile secundare.  

În concluzie,  cu sau fără primarul Barbu,  Giurgiu va fi deszăpezit.  Așa că poate sta liniștit în concediul, care din punctul meu de vedere poate continua cel puțin până la alegerile din 2020…sau chiar mai mult.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *