Gura targului vorbeste… Cativa Rotaryeni parteneri de afaceri cu primaria

Nu am fost și nu o să fiu niciodată de acord cu răutățile gratuite și mai ales, când acestea vin din partea giurgiuvenilor. Nu pot să înțeleg de ce sunt așa de clevetitori și vorbesc de rău un om pe care l-au pus în fruntea urbei.

Gura târgului vorbește că firma REM-RO SRL, care a câștigat licitația de demolare a blocului C, dar care din exces de zel s-a apucat să demoleze, fără să fie în posesia ordinului de începerea lucrării un alt bloc,   așa cum reisese din declarația primarului, aparține domnului Cornel Baban, membru al Rotary Club Danubius Giurgiu, prieten bun al primarului Barbu, membru al aceluiași club, alături de care a petrecut nenumărate concedii, inclusiv pe cel din iarnă când au fost împreună în croazieră.

Ei și ce mare scofală? Ce dacă sunt membrii aceluiași club și foarte buni prieteni care-și petrec concediile împreună?  Nu mai are voie omul să câștige o licitație cinstit !!! Eu unul sunt convins că așa s-au petrecut lucrurile, cu cinste,  onoare și respect pentru cetățenii orașului Giurgiu. Am încredere în primarul nostru. Nu a declarat dumnealui că toate contractele sunt legale și nu-i este frică de nici un control, indiferent din partea cărei instituții ar fi ? Eu unul  cred în cinstea lui, mai ales că așa cum a spus în nenumărate rânduri, crede în Dumnezeu. Un om cu frica lui Dumnezeu, nu poate produce ilegalități.

Dar tot gura târgului vorbește și spune. Bine, bine, am fi de acord dacă ar fi un caz singular, dar… mai este unul asemănător sau poate chiar mai multe, dar despre unul  se spune că, administratorul firmei Azo-Chim are contract cu primăria pentru peisagistica orașului . Similitudinea constă în faptul că domnul Viorel Anton, administratorul firmei este și el membru al rotaryenilor giurgiuveni.

Oamenii din oraș se întreabă cum se face că anumiți rotaryeni, prieteni ai primarului, câștigă licitațiile la Giurgiu.

Oare va putea primarul să-l dea pe mâna instanței și să-i ia banii din buzunar, tocmai prietenului alături de care în urmă cu câteva luni se plimba pe Mediterană? Eu, cred că lucrurile se vor rezolva.

Sunt convins că domnul primar va ieși public și va demonstra că gura târgului nu spune totdeauna adevărul. Cu toate că, se spune că gura târgului adevăr grăiește…

I.C.MANDU  

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *