Grija fata de oameni este principala preocupare a partidului nostru, a declarat domnul Toma Petcu presedintele ALDE Giurgiu

Recent am stat de vorbă cu președintele ALDE Giurgiu domnul Toma Petcu. Cu această ocazie  președintele ALDE a dorit să le aducă la cunoștință membrilor și simpatizanților partidului că se muncește asiduu  pentru crearea la nivelul întregului județ a organizațiilor de partid. Singurele localități unde nu au încă organizații sunt Bolintin Deal, Ulmi, Hotarele, Herești, Toporu, Răsuceni, Roata, Stoienești dar  până la sfârșitul lunii februarie  vor avea organizații și candidați pentru postul de primar în toate localitățile județului. Referindu-se la municipiul Giurgiu a spus că încă nu s-a luat nici o hotărâre în ceea ce privește cine va fi candidatul pentru primăria Giurgiu.

Printre altele a spus că principala prioritate a partidului este grija față de oameni. Ca și exemplu a dat ședința consiliului local care a avut loc de curând, unde consilierii locali ai ALDE Ionuț Badea, Marius Stanciu și Gheorghe Gâdea s-au opus proiectului de hotărâre prin care exectivul primăriei dorea să-i lase pe drumuri, acum în plină iarnă, pe lucrătorii serviciului de Taxe Trafic Marfă. Măsura propusă de primar fiind una radicală . Nu pot fi dați oameni în șomaj, a precizat domnul Petcu, de la SC ADPP SA pentru ca ulterior să fie preluați de către GSL Giurgiu știut fiind că în organigrama GSL-ului nu există posturi de casieri. Așa zisa economie la bugetul primăriei,  prin preluarea oamenilor de la șomaj este un non sens atâta timp cât tu, ca executiv ai grijă să dublezi banii alocați bisericilor, dar nu ai banii necesari să suplimentezi bugetul societății care-ți aparține, societate aflată în insolvență .

În încheiere, domnul Toma Petcu a salutat inițiativa consilierilor locali ALDE,  precum și pe toți ceilalți consilieri care au făcut ca acest punct după ordinea de zi să nu treacă,  pentru ca oamenii să rămână în continuare în serviciu urmând ca executivul să găsească soluții pertinente pentru redresarea economică a ADPP-ului.  În mod cert lăsarea oamenilor pe drumuri nu este o soluție, cu atât mai mult cu cât acest serviciu are rolul de a-i ține departe pe transportatorii care tranzitează orașul cu autovehicule  al căror gabarit  duce la distrugerea infrastructurii orașului, ceea ce ar implica cheltuieli exorbitante pentru refacerea carosabilului. A concluzionat domnul Toma Petcu.

I.C.MANDU

 

 « (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *