Giurgiuvenii se vor iubi pe muzica lui IRIS. Au mai ramas doar cateva ore …

A început numărătoarea inversă a orelor până când giurgiuvenii,  azi de ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR și mai ales a celor îndrăgostiți de un ROCK de cea mai bună calitate, se pot întâlni cu formația  IRIS care este  una dintre cele mai iubite formații de muzică rock din România. În cei 35 de ani de carieră muzicală și-au păstrat fidel publicul cucerind pe parcursul timpului noi și noi fani. Giurgiuvenii,  în această seară magică îi vor simți aproape pe VALTER  POPA – chitară, ION „NELU„ DUMITRESCU – baterie, DORU „BORO” BOROBEICĂ – bas,  RELU MARIN – clape și nu în ultimul rând,  solistul trupei CRISTIAN MINCULESCU,  a cărui voce inconfundabilă a creat un mit în rândul fanilor legendarei trupe IRIS.

Bucuria acestei întâlniri, noi giurgiuvenii i-o datorăm lui DAN DAPONTE, un împătimit al genului, un „nebun” frumos al cărui singur câștig este bucuria de a le oferi giurgiuvenilor lui posibilitatea de a-i avea aproape pe cei mai valoroși artiști din țară. Acest eveniment  va avea loc la HANUL COSMINULUI începând cu ora 20:00.

În deschidere va cânta NICOLLE,  una dintre cele mai bune voci  din Giurgiu, un copil al cărui zâmbet fermecător te face s-o adori înainte de a începe să cânte. Iar în momentul în care începe să cânte este aproape imposibil să nu devi fanul acestei fetițe devenită deja celebră în Giurgiu.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *