„Giurgiuvenii pedaleaza pentru sanatatea celor mici”

Activităţile se vor desfăşura pe parcursul a două zile, cuprinzând Turul oraşului pe biciclete – 31 mai 2015 şi o  campanie de promovare a consumului fructelor româneşti – 01 iunie 2015.

Startul turului se va da duminică – 31 mai 2015,  ora 10:00, din faţa sediului PNL de pe strada Mircea cel Bătrân (pietonala), pe traseul: Str. Mircea cel Bătrân, Bulevardul Bucureşti, sens giratoriu Kaufland, Şos. Prieteniei, sediul Direcţiei Poliţiei Locale şi retur, cu sosire la Sediul PNL de pe strada pietonală.

Pentru fiecare persoană înscrisă la Turul oraşului pe biciclete , PNL Giurgiu va oferi copiilor 1 kg de mere, în data de 1 iunie 2015, începând cu ora 10:00, la sediul PNL de pe strada pietonală.

Turul oraşului pe bicicletă este adresat giurgiuvenilor de toate vârstele, scopul acţiunii fiind acela de a sensibiliza comunitatea cu privire la adoptarea unui stil de viaţă sănătos, prin încurajarea populaţiei în practicarea ciclismului şi promovarea consumului de fructe din producţia românească, în rândul celor mici.

Acţiunea este iniţiată şi coordonată de organizaţiile Femeilor Liberale, Tineretului Naţional Liberal, Clubului Studenţilor Liberali şi Clubului Elevilor Liberali din municipiul Giurgiu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *