Folia de aluminiu, te scapa de durerile de spate?

Folia de aluminiu  este un ajutor de nădejde în bucătărie, dar și în restul locuinței. Folosită pentru păstrarea sau coacerea alimentelor, aceasta poate avea mai multe întrebuințări decât ți-ai imaginat.

Vindecă durerile de spate? 

Se pare că da, cel puțin conform medicinei tradiționale chineze, care spune că efectele foliei de aluminiu asupra sănătății sunt imediate. Ce trebuie să faci? Ei bine, dacă te chinuie durerile de spate, ar fi ideal să îți învelești spatele cu o folie de aluminiu, chiar înainte de culcare. Las-o să acționeze timp de aproximativ 12 ore sau pe parcursul nopții. Ideal ar fi să o legi de corp cu o fașă de pansament, pentru a sta mai bine lipită.

Durerile de spate vor dispărea rapid, iar tu te vei bucura din nou de sănătate.

Alte intrebuintari:

Ți se electrizează hainele? Folosește folie de aluminiu

Ai probleme cu electrizarea hainelor. Cel mai rapid “remediu” pentru asta este folia de aluminiu atașată pe uscător. Folia va elimina fenomenul de electrizare al hainelor între ele și pe corp. Totuși, nu folosiți aluminiu dacă materialul hainelor este foarte fin, deoarece riscați să stricați ceva.

Calcă rufele mai repede și mai ușor

Deoarece folia este un conductor excelent de căldură, aceasta te va ajuta să calci rufele pe ambele părţi dintr-o dată. Pune o bucată de folie de aluminiu între cele două suprafeţe de călcat şi îţi vei scurta timpul dedicat acestei activităţi la jumate.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *