Foaie verde maghiran avem candidat oltean…

În cadrul conferinţei de presă a UNPR filiala Giurgiu din 21 aprilie a fost prezentat domnul George Costache drept candidat pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu.

Despre candidatul George Costache până la redactarea acestui material am aflat doar că a fost subofiţer în cadrul Poliţiei de Frontieră Giurgiu şi că activează în rândurile partidului încă din anul  2011.

Preşedintele partidului, deputatul Ioan Viorel Teodorescu l-a prezentat drept un tânăr de perspectivă, un contracandidat puternic având ca atu faptul că este un om tânăr, ordonat, disciplinat, calităţi dobândite ca urmare a faptului că a fost militar de carieră. De aceea îl recomandă giurgiuvenilor ca pe un gospodar care va reinstaura ordinea şi disciplina  în toate segmentele de activitate ale administraţiei publice locale. În continuare preşedintele partidului a mai afirmat despre candidat că nu va fi singur şi că va beneficia de sprijinul şi aportul unei echipe de oameni foarte capabili al căror principal scop este să redea oraşul giurgiuvenilor, să stopeze cheltuielile nejustificate şi nu în ultimul rând să le redea cetăţenilor acestui oraş mândria că sunt giurgiuveni.

Candidatul George Costache  a precizat încă de la început că este emoţionat, că speră să aibă un rezultat foarte bun la alegeri, iar prioritatea de la care va pleca în eventualitatea în care va ajunge primar este aceea de atragere de investitori generatori de locuri de muncă.

Vă promitem că vom reveni cu mai multe informaţii despre candidatul George Costache imediat ce vom intra în posesia lor.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *