Florian Nicolae OMUL de care Giurgiu are nevoie

În cadrul conferințelor de presă politicienii puterii vorbesc despre multitudinea realizărilor actualului guvern. Vorbesc despre cât de bine trăiesc românii precum și despre intențiile dumnealor în ceea ce privește viața roză pe care o vom duce dacă-i vom alege din nou în fruntea obștei. Ceea ce mă surprinde și cred că nu numai pe mine este seninătatea cu care ne privesc în ochi în timp ce mint considerându-ne probabil retardați, unelte pe care le folosesc în interes propriu sau de partid sperând  ca prin intermediul nostru să transmită opiniei publice aceste mega ipocrizii, care nu fac altceva decât să ne creeze o senzație asemănătoare cu aceea când împotriva voinței tale ești nevoit să ții în palmă cel mai veninos șarpe și să le spui oamenilor că șarpele respectiv este cel mai inofensiv animal, că este tandru, blând,afectuos, că are sângele cald și că ar fi extraordinar dacă ne-am lăsa copiii să doarmă cu șarpele în pat.

Politicienii opoziției, în cadrul conferințelor  de presă vorbesc despre cât de rău trăiesc românii, despre incapacitatea actualului guvern de a gestiona gravele probleme cu care se confruntă cetățenii români invocând lipsa locurilor de muncă, ineficiența sistemului educațional, gravele deficiențe din sistemul sanitar, cu alte cuvinte România se află în metastază reușind să se miște numai datorită citostaticelor administrate. Nu contestăm realitatea prezentată numai că, surprinzător este faptul că dumnealor, actualii politicieni ai opoziției au uitat foarte repede că au fost la guvernarea țării și ceea ce spun dumnealor acum, spuneau cei care atunci erau în opoziție iar acum sunt la guvernare. Singurii perdanți în acest simulacru politic sunt cel puțin 90% din cetățenii acestei țări.

Spre norocul nostru mai există OAMENI politici, cei drept foarte puțini, care sunt atipici. Acești oameni politici atipici critică guvernarea în limita bunului simț netransformând acest lucru în vendetă personală, iar despre opoziție spun că trebuie să demonstreze prin fapte că sunt capabili să gestioneze mai bine destinele acestei țări decât cei care ar trebui să facă acest lucru acum. Un astfel de om este și domnul deputat Florian Nicolae, președintele organizației municipale PNL Giurgiu care înaintea apartenenței politice la un partid sau altul pune absolut totdeauna interesul celor care i-au acordat încrederea prin votul dumnealor să-i reprezinte în Parlamentul României. Despre acțiunile intreprinse de Florian Nicolae pentru comunitatea noastră se poate vorbi cu mult înainte de a deveni om politic. Pragmatismul de care a dat dovadă ca om de afaceri și de ce nu ca și politician, îmbinat cu bunătatea și frumusețea sufletului său, fapt demonstrat prin acțiunile caritabile pe care le-a făcut și le face în continuare din propriul buzunar și nu din alte surse demonstrează că Florian Nicolae este OMUL de care Giurgiu are nevoie.

I.C.MANDU

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *