Flasnetele Antena3 si RTV de atata latrat au ragusit saracii si sunt pe punctul sa-si piarda vocea si talentul

Nu de puține ori flașnetele răgușite,  așa zișii moderatori ai unor televiziuni aservite marilor corupți din această țară câteodată, și nu de puține ori,  îmi stârnesc un soi de milă amestecat cu dezgust, fapt datorat ridicolului în care sunt puși de cei care le plătesc serviciile.

Cu puțin timp în urmă aceste flașnete o condamnau, aproape că o puneau la zid, puțin lipsind în isteria lor colectivă să nu ceară  condamnarea pe viață a femeii fatale, Ciociolina României, Elena Udrea. Acum, lucrurile par să se fi întors cu 180 de grade, iar proscrisa Udrea a devenit peste noapte victima sistemului. Și uite cum flașnetarii care o condamna la stâlpul caznelor s-au transformat în cei mai vehemenți apărători, lătrători ai acestei femei specialistă în excrocherie și furt. Cocoșelul ei iubit stă la mitica în timp ce ea îi cheltuie ”bănuțul muncit cinstit” cu un filfizon tinerel prin barurile de fițe ale patriei și mai dă cu clanța sau ia clanță, nu știu exact cum se spune, pe la posturile de televiziune ai căror minunați patroni unul este deja la pușcărie, iar celălalt stă ascuns ca un găinar ordinar și nu are curajul să se prezinte în fața instanței.

 Din fericire, el și prietenii alături de care au furat sute de milioane de euro și care acum plătesc  sume colosale ca să distrugă imaginea de incoruptibil a  Laurei Codruța Kovesi  tot nu vor scăpa de pușcărie. Laura Codruța Kovesi nu este un singur om care poate fi înlăturat atunci când doresc excrocii, hoții, scursurile sociale care distrug această țară. Laura reprezintă o instituție care apără țara de astfel de lichele împreună cu instanțele de judecată.

Nu m-ar mira să-i aud pe  fașnetarii celor două posturi de televiziune, așa zise naționale, că nici unul dintre cei urmăriți penal sau condamnați, după părerea mea la pedepse mult prea mici raportate la valoarea colosală a furturilor produse, că  nu sunt vinovați,  fiind de fapt victimele sistemului.

I-am mai auzit tot pe acești falașnetari pupincuriști spunând o inepție mai mare decât capetele lor pătrate în care se bălăngăne în voie un EURON. Spun ori de câte ori au ocazia că nu trebuie să existe nici un protocol între SRI și DNA. Măi tâmpilor, dragilor, SRI-ul are rolul de a veghea la siguranța statului. Nu credeți că furturile de mii de milioane de euro aduc atingere siguranței statului? Și dacă da, atunci când SRI-ul descoperă astfel de fapte și după  cum știm SRI-ul nu este organ de anchetă penală, atunci chiar trebuie obligatoriu ca astfel de informații să fie predate organelor de anchetă, repectiv DNA. Dar ce importanță poate avea acest lucru pentru niște flașnete care-și vând sufletul și țara pentru un pumn de euroi.

Spre nenorocul vostru și al celor care vă plătesc, în România sunt milioane de oameni verticali care-și iubesc țara și  au cam ajuns la limita suportabilități. Din ce în aud, tot mai mulți oameni spun că s-au săturat de minciună și de ipocrizie. Și mai spun că a cam venit timpul să scuturăm grumazul țării de acești păduchi nesătui. Oamenii de la țară scăpau de păduchi cu gaz…    

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *