FCSB (Steaua) – Sporting Lisabona, Champions League – MECIUL ANULUI !

FCSB va disputa în această seară cel mai important meci din ultimii ani

Gigi Becali a dezvăluit echipa de start a FCSB-ului, în direct la televizior. Astfel, în primul 11 apare o surpriză uriașă: la mijlocul terenului, în locul lui Pintili, accidentat, va fi titularizat Filip, un jucător care a evoluat extrem de puțin în ultimele lui din cauza unei accidentări grave.

   

Echipa de start a FCSB:  Fl. Niță – Enache, Larie, Momcilovici, J. Morais – Ov. Popescu, L. Filip – Teixeira, Budescu, Golofca – Alibec

 

Sporting:

Patricio – Piccini, Coates, Mathieu, Coentrao – A. Silva, Battaglia – Gelson, B. Fernandes, Acuna – Doumbia

Miza partidei de astăzi este imensă: milioanele de euro din Champions League. Echipa antrenată de Nicolae Dică se luptă pentru un loc în grupele Champions League, cu portughezii de la Sporting Lisabona.

După ce a trecut de Viktoria Plzen, (2-2) la București și un neașteptat (1-4) în Cehia, sorții i-au scos în cale FCSB-ului Sporting Lisabona. Deși portughezii sunt favoriți, probabil doar CSKA Moscova ar fi fost un adversar mai facil, având în vedere că FCSB a evitat nume uriașe precum Liverpool, Napoli sau Sevilla.

În manșa întâi a play-off-ului, disputată la Lisabona, FCSB a remizat cu Sporting (0-0), după ce a avut și două ocazii mari de gol.

Șansele de calificare în acest moment par egale, asta deși din punct de vedere valoric Sporting Lisabona este echipa mai bine cotată. Formația patronată de Gigi Becali speră că un stadion arhiplin în această seară îi va aduce calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Portughezii nu vor putea conta pe căpitanul Carvalho, în timp ce FCSB nu îi va putea folosi pe Bălașa accidentat, și Pintili, suspendat. Totodată, Budescu, abia revenit după o accidentare nu poate evolua 90 de minute.

Rămâne de văzut dacă FCSB va reuși să o elimine pe Sporting, portughezii venind de această dată mult mai montați la București, după ce în partida tur de la Lisabona, FCSB pare să-i fi surprins.

HAI STEAUA !!!  HAI ROMANIA !!!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *