Evenimente extrem de importante pentru politica giurgiuveana

Mâine 29 mai, la ora10:00, va avea loc o conferinţă de presă la sediul PNL Giurgiu, conferinţă la care vor fi prezenţi domnul Liviu Popazu în calitatea sa de purtător de cuvânt, copreşedintele interimar al partidului domnul Gheorghe Ştefan şi domnul Noruţ Stănişteanu. Din surse neoficiale, se pare că locul vacant lăsat de doamna Raluca Surdu, va fi preluat din mers de domnul Noruţ Stănişteanu, care ne va fi prezentat drept noul copreşedinte interimar al PNL-ului giurgiuvean.

Tot mâine, în cadrul unei conferinţe de presă ce va avea loc la ora13:00 la sediul PSD Giurgiu, domnul senator Nicolae Bădălău îşi va prezenta în mod oficial demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. O pierdere extrem de impotantă pentru PSD-ul judeţean, deoarece domnul senator Bădălău şi-a arătat din plin capacitatea organizatorică, reuşind să reclădească PSD-ul din temelii, devenid principala forţă politică din judeţ.

Tot mâine, în cadrul unei alte conferinţe de presă ce va avea loc la ora 13:45, doamna deputat Liliana Ciobanu ni-l va prezenta pe domnul Mircea Geona, în  calitatea sa de preşedinte al noului partid înfiinţat PSRO. Doctrina partidului ne este foarte clară, în rest totul este în ceaţă. Sperăm ca mâine, urmare a întâlnirii cu cei doi oameni politici,  să ne edificăm ca să vă putem informa în mod corect şi pe dumneavoastră despre intenţiile noului partid.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *