Dragobetele poate face orice posibil. Ca si exemplu, Marin Anton prieten cu Vasile Mustatea

Dragobetele a a fost sărbătorit așa cum se cuvine de tânăra formațiune politică  ALDE Giurgiu. Tinerețea majorității participanților a făcut ca acestă sărbătoare să fie trăită la intensitate maximă. Antrenul și buna dispoziție s-au datorat unei muzici care a ținut să respecte mai toate gusturile muzicale,  pretabile la un astfel de eveniment și a unei sonorizări de calitate,  căreia nu i se putea reproșa nimic . Atmosfera a fost una electrizantă, în care scaunele la un moment dat au devenit doar simple elemente de decor, deoarece majoritatea participanților s-au întrecut pe sine prin stilul dansului abordat . În această minunată zi de sărbătoare, cei peste 300 de invitați au gustat din plin din cupa dragostei și a prieteniei, cupă oferită cu multă generozitate de Dragobete.

Ineditul acestei zile  a fost datorat participării  la acest eveniment dedicat dragostei a unor personalități politice din urbea și județul nostru, care cel puțin  până  în acest moment nu au făcut nici o declarație publică  din care să reiasă că în curând vor deveni membrii cu acte în regulă ai formațiunii politice  ALDE. Dar… pentru că există acest dar, nici unul dintre oamenii politici nu au negat faptul că există posibilitatea ca  într-un timp relativ scurt să devină membrii ALDE.  Personalitățile  politice la care fac referire sunt deputatul Marin Anton,  al cărui proiect politic este să devină președintele Consiliului Județean Giurgiu, actualul președinte al Consiliului Județean Giurgiu Vasile Mustățea, posibil candidat pentru Parlament și nu în ultimul rând,  viceprimarul Municipiului Giurgiu  Alexandru Vladu, posibil candidat pentru funcția de primar. Din informațiile noastre pe surse se pare că cele trei candidaturi se vor regăsi pe listele ALDE Giurgiu.

Sunt convins că până la asumarea unei poziții oficiale  clare și fără echivoc  venite  din partea celor trei oameni politici și a partidului din care probabil vor face parte, această situație, ce pare destul de clară, se poate schimba de la o zi la alta. Dar până atunci cu certitudine se vor face multe speculații pe această temă… Oricum este demn de luat în considerație că Dragobetele a făcut posibil ca la aceeași masă să stea ca și prieteni oameni politici care  fac parte din formațiuni politice cu doctrine diferite. Ce bine ar fi ca Dragobetele să fie în fiecare zi.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *