Dragnea: Astazi, inceteaza starea de suspendare a democratiei, care a durat un an, in timpul Guvernului tehnocrat

”Astăzi, încetează starea de suspendare a democrației, care a durat un an, în timpul guvernării tehnocrate”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea, în plenul comun. ”Astăzi votăm învestirea Guvernului și nu suspendarea președintelui”, a mai spus el.

Alianța PSD-ALDE dorește ca acest program de guvernare să se aplice în totalitate, precizează Liviu Dragnea. ”Oamenii nu ne-au votat să ne certăm între noi”, afirmă Dragnea. Liderul PSD a mai declarat că ”Guvernul nu este de vedete și de vorbitori la televizor”. Liviu Dragnea i-a transmis premierului desemnat, Sorin Grindeanu să demareze procedurile pentru eliminarea folosirii ștampilei în instituțiile publice.

”Vă asigur că guvernarea nu se va face la partid, dar PSD și ALDE au răspunderea și legitimitatea de a se asigura că acest Guvern pune în aplicare a proiectelor propuse în campanie”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD și-a încheiat discursul cu o promisiune. ”PSD va fi primul partid care va interveni dacă vă veți abate de la Programul de guvernare votat în Parlament”, i-a transmis Dragnea lui Sorin Grindeanu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *