Dragi colegi liberali,

Vă mulțumesc pentru efortul susținut pe care l-ați depus în ultimele luni și vă felicit pentru rezultatele deosebite pe care le-ași obținut. Împreună am construit o echipă puternică și unită, echipa învingătoare.

A fost o campanie lungă, dar frumoasă pentru că am mers foarte mult pe stradă și am vorbit permanent cu oamenii. Problemele orașului sunt foarte multe, le-am ascultat și le-am analizat pe fiecare în parte.

După patru ani de mandat al unui primar superficial și dezinteresat de nevoile giurgiuvenilor este nevoie de o schimbare majoră în cadrul administrației locale a municipiului Giurgiu. Este momentul să stopăm risipa banului public și să dăm o altă față orașului nostru! Să abodăm cu seriozitate problema locurilor de muncă și să arătăm giurgiuvenilor că nouă ne pasă de Giurgiu!

Mai sunt câteva zile în care trebuie să ne mobilizăm, trebuie să scoatem oamenii la vot, să-i facem să înțeleagă necesitatea schimbării și să creadă în ea.

Suntem pe primul loc în preferințele giurgiuvenilor și trebuie să folosim această poziție în avantajul nostru. Pe 5 iunie să ieșim la vot alături de familie, rude, prieteni, vecini și cunoștințe! Toți trebuie să ne implicăm și să fim activi, mai ales acum pe final de campanie!

Promit că mă voi ridica la nivelul așteptărilor dumneavoastră!

Cu deosebită considerație,

mereu alături de dumneavoastră,

Nicolae Florian


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *