DOI TINERI CERCETATI IN STARE DE AREST PENTRU VIOL

Doi tineri de 28, respectiv 31 de ani din comuna Singureni, judeţul Giurgiu au fost arestaţi pentru 30 de zile după ce au agresat şi violat o femeie din localitate.

În data de 23.05.2015, ora 23.18, poliţiştii Postului de Poliţie Singureni din cadrul Secţiei nr.1de Poliţie Rurală Călugăreni, judeţul Giurgiu, au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de M. M., un bărbat din comuna Singureni, judeţul Giurgiu, că M. N., o femeie de 58 ani, din aceeaşi localitate a fost victima infracţiunii de viol.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că femeia a fost chemată sub pretextul unor discuţii la locuinţa lui M. P. N., un tânăr de 28 ani, din comuna Singureni, judeţul Giurgiu, unde acesta împreună cu C. Ş., un tânăr de 31 ani, din comuna Stejaru, judeţul Teleorman, au agresat-o şi violat-o.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale şi ulterior a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu, pentru efectuarea expertizei medico-legale.

Ce doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 ore, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de viol, iar în ziua de 25.05.2015 au fost conduşi la Judecătoria Giurgiu, unde s-a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Giurgiu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *