Deputatul Liliana Ciobanu s-a hotarat. Candideaza pentru funcţia de primar

După o lungă absenţă din vizorul presei,  deputatul Liliana Ciobanu şi-a făcut resimţită prezenţa în cadrul unei conferinţe de presă,  şi nu oricum. Încă din startul  discursului a fost prezentat vârful de lance al listei candidaţilor pentru Consiliul Local Giurgiu,  în persoana profesorului de sport Marian Damian, care nu a mai făcut politică dar a fost, aşa cum reiese din declaraţia  dumnealui,  doar  simplu membru la alte două partide,  în afară de PSRO.

Legat de faptul că PSRO-ul nu a mai ţinut conferinţele de presă săptămânale  de o lungă perioadă de timp, motivaţia data de doamna deputat Liliana Ciobanu a fost aceea  că fiind un partid nou înfiinţat  a trebuit să muncească mai mult în localităţile din judeţ  pentru a înfiinţa organizaţii.  Spunând legat de acest subiect că din cele 54 de localităţi  câte are judeţul Giurgiu a reuşit să înfiinţe organizaţii  în 40 de comune. De asemenea a ţinut să precizeze  faptul că pentru majoritatea comunelor din judeţ, PSRO-ul are candidaţi proprii pentru fotoliul de primar, dar sunt şi situaţii unde, în anumite localităţi există discuţii pentru susţinerea unui candidat din altă formaţiune politică,  dar că deocamdată nu s-a concretizat nimic, rămânând încă la stadiul de discuţii, urmând ca în curând să se ia o decizie în acest sens.

Cea mai importantă informaţie din cadrul conferinţei de presă a fost constituită  de declaraţia doamnei deputat  prin care şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu. Prezenţa unei doamne într-un război declarant al bărbaţilor poate fi de bun augur. Poate din respect pentru o doamnă, războiul va consta doar în proiecte prezentate pentru binele comunităţii  şi nu un război al declaraţiilor  în care jignirile,  calomniile  venite dintr-o anumită parte ne creează, nouă giurgiuvenilor, pe lângă necazurile cu care ne confruntăm zilnic  şi o stare de lehamite,  de ură care mocneşte în interiorul nostru împotriva  politicienilor , stare ce poate genera un absenteism nemaiîntâlnit  până  acum la alegerile care  tocmai bat la uşă precum  Destinul lui  Beethoven.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *