DEPISTAŢI CONDUCÂND AUTOVEHICULE SUB INFLUENŢA BĂUTURILOR ALCOOLICE

La data de 28.02.2015, în jurul orei 03.50, pe Drumul Judeţean 401, în comuna Hotarele, judeţul Giurgiu, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat pe C. I. F., un tânăr de 26 ani, din comuna Hotarele, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test a indicat valoarea de 0,42 mg./l alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de 28.02.2015, în jurul orei 22.20, pe Str. Nicolae Titulescu din Giurgiu, poliţiştii Biroului Rutier şi Biroului Ordine Publică, l-au depistat pe N. M., un bărbat de 36  ani, din Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test a indicat valoarea de 0,41mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 01.03.2015, ora 03.15, poliţiştii Formaţiunii Rutiere de la Poliţia Oraşului Mihailesti, au depistat pe M. I., un tânăr de 26 ani din comuna Jilava, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Judeţean 412 A  în localitatea Mihăileşti, cartierul Tufa, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test indicând valoarea de 0.52mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi dimineaţă, în jurul orei 04.17, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu au depistat în trafic pe P. A., un tânăr de 25 de ani, din comuna Hotarele, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 401, în localitatea Hotarele, judeţul Giurgiu, sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test indicând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 Conducătorilor auto li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *