DECLARATIE DE PRESA

Deputatul PSRO Liliana Ciobanu, mesaj către giurgiuveni

Dragi giurgiuveni,

La începutul noii sesiuni parlamentare, vin în faţa dumneavoastră pentru a vă mulţumi şi a vă împărtăşi câteva gânduri. După cum ştiţi, sunt, fără falsă modestie, cel mai activ parlamentar din acest mandat din judeţul Giurgiu. Am încercat întotdeauna să ajut oamenii din municipiu şi judeţ, indiferent de apartenenţa lor politică, ceea ce mi-a atras consecinţe adverse, chiar jignitoare, din partea reprezentanţilor celorlalte partide. 
Faptul că am fost implicată şi determinată în raport cu problemele comunităţilor şi ale giurgiuvenilor, că am muncit pentru a le reprezenta interesele în faţa autorităţilor statului, că m-am luptat pentru locuri de muncă, dreptate, echitate şi scoaterea judeţului din izolare, mi-au adus însă, pe de altă parte, satisfacţii imense. Am constatat că giurgiuvenii mă percep cu adevărat ca un parlamentar dedicat lor, care nu se mulţumeşte doar cu demnitatea funcţiei, ci se bate pentru oameni. Pentru aceasta, le mulţumesc din suflet giurgiuvenilor.
Vă promit că nu vă voi dezamăgi nici în acest an! Voi continua să vă sprijin pentru a scăpa de necazuri, a vă rezolva problemele birocratice şi a scăpa de neajunsurile unui trai mult mai greu decât pare din fotoliile guvernanţilor de la Bucureşti. Pentru că m-am implicat în folosul oamenilor, am fost ameninţată, urmărită, înjurată şi târâtă în tot felul de scandaluri fără a avea vreo legătură. Pentru ştiinţa celor interesaţi, nu m-am născut şi nu voi muri deputat! În concluzie, politica mea va rămâne şi în acest an îndreptată spre oameni, spre giurgiuveni, şi spre nevoile lor. Doar ei sunt în măsură să evalueze activitatea mea politică şi parlamentară. 
Faptul că cetăţenii mă încurajează îmi dă un imbold pozitiv să nu mă opresc! Marile partide se bat pentru împărţirea beneficiilor propriilor lor clientele politice, nu au habar de adevăratele probleme ale oamenilor. Eu am ales să fiu un deputat al giurgiuvenilor. Şi aşa voi rămâne!
Vă aştept şi în acest an cu sugestii şi propuneri la adresa de e-mail deputatlilianaciobanu@gmail.com.

Vă mulţumesc mult! Sănătate şi să ne ajute Dumnezeu!

Deputat PSRO Giurgiu, 2 februarie 2016
Liliana Ciobanu

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *