Decizie de ultima ora a lui Gabriel Oprea!

UNPR a anunţat, vineri, că parlamentarii săi vor activa de la începutul sesiunii parlamentare care va începe luni în grupuri separate de cele ale PSD, unde au fost incluşi până acum.

Concret,progresiștii își vor forma propriul grup parlamentar,atât la Camera Deputaților cât și la Senat.

„Decizia UNPR de a avea grupuri parlamentare proprii este firească în condiţiile în care partidul nostru este al treilea partid ca mărime din actualul Legislativ, având 64 de parlamentari, dintre care 21 senatori şi 43 deputaţi. Conduita parlamentară a formaţiunii noastre va rămâne însă aceeaşi. La fel ca şi până acum, aleşii noştrii vor susţine acele proiecte legislative care corespund interesului naţional, militând pentru stabilitatea şi progresul României”,spun uneperiștii. Totodată conducerea UNPR a analizat și oferta propusă de liderul PSD Liviu Dragnea,care dorește alianțe la nivel local între cele două partide.

  Am luat act de decizia luată de conducerea PSD şi vom analiza propunerea venită din partea formaţiunii social-democrate. Cert este ca UNPR este pregătită pentru confruntările electorale ale anului 2016 şi îşi propune să obţină cel putin 10% din numărul total de voturi. Avem o echipă de campanie solidă, capabilă să mobilizeze toate resursele organizaţionale şi umane ale partidului. Avem candidati redutabili, avem organizatii puternice şi aleşi locali gata să lupte pentru ca fiecare cetăţean al acestei ţări să beneficieze de securitate şi prosperitate. UNPR se asteaptă la un an plin de provocări, în care formaţiunea progresistă îşi va demonstra încă o dată seriozitatea şi se va lupta cu toate armele pentru a performa electoral.”, anunţă UNPR.

Parlamentarii UNPR se află pentru 2 zile la munte,la Brașov unde pregătesc strategia partidului pentru ultima sesiune parlamentară a acestei legislaturi.

Sursa libertatea.ro          


One Comment to Decizie de ultima ora a lui Gabriel Oprea!

  1. Delia Mateescu says:

    Bravo! Noi asta voiam sa vedem…un UNPR independent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *