De interes major! TAROM atrage atentia asupra unei promotii false

O promoție falsă s-a răspândit pe rețelele sociale, înșelând populația, lucru ce a dăunat imaginii companiei. TAROM trage un semnal de alarmă și avertizează utilizatorii să ignore total acest anunț fals. Promoția ar avea loc cu prilejul împlinirii a 22 de ani de la înființarea companiei aeriene, lucru total neadevărat.

Potrivit Adevărul, TAROM a fost îinființată în anul 1930, odată cu înfiinţarea LARES (Liniile Aeriene Române Exploatate de Stat). La 8 august 1945 LARES se desfiinţează, patrimoniul său fiind preluat de nou înfiinţata societate TARS (Societatea de Transporturi Aeriene Româno-Sovietice). În data de 18 septembrie 1954 compania a devenit TAROM (Transporturile Aeriene ROMâne). Aşadar, o istorie de 87 de ani.

Anunțul de pe internet precizează că TAROM oferă bilete gratuite cu această ocazie, dar compania neagă acest lucru.

„Tarom Airlines oferă cadou două bilete gratis tuturor! pentru a celebra cea de-a 22-a aniversare”, arată mesajul promovat de un site intitulat taromair.us.

„Compania TAROM nu organizează niciun survey prin care să ofere bilete gratuite! Vă rugăm să ignoraţi acest link http://taromair.us/! Toate ofertele TAROM le găsiţi pe site-ul nostru, www.tarom.ro, sau pe pagina noastră de facebook”, arată compania, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Sursa bugetul.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *