Daniela Elena Ilie, directorul AJFP Giurgiu a accidentat usor o femeie pe trecerea de pietoni

În cursul dimineții de marți, 6 februarie a.c. am primit o informație din care reieșea că doamna Daniela Elena Ilie, directorul Administrației Județene a Finanțelor Publice Giurgiu,  în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe strada 1 Decembrie 1918, în jurul orei 18:45  a fost protagonista unui accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei femei. La scurt timp am primit comunicatul de presă din partea IPJ Giurgiu care confirmă faptul că  la ora și locul menționat mai sus a avut loc un accident.

„ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU O VICTIMĂ

 O femeie, de 47 ani, a fost accidentată ușor pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Giurgiu, în timp ce traversa regulamentar strada pe trecerea pentru pietoni.

 Luni, 5 februarie a.c., în jurul orei 18.45, o femeie de 40 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Giurgiu, a accidentat ușor o femeie de 47 ani, din municipiul Giurgiu, pieton care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Giurgiu.

 Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero alcool în aerul expirat fiindu-le recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. ”

Conform deontologiei profesionale am contactat-o telefonic  pe doamna Daniela Elena Ilie care nu a dorit să facă nici un comentariu despre accident, spunând că: „ Este o problemă personală. ”  

Nu ne propunem să găsim vinovați sau vinovății deoarece de curând era să devin vinovat într-o situație aproape similară când un cetățean ce se afla pe trotuar în dreptul unei treceri de pietoni și brusc a luat-o la fugă pe trecerea de pietoni trecând razant prin fața mașinii mele. Doar norocul a făcut să fie evitată o tragedie. Cred că pietonii ar trebui să fie mult mai atenți atunci când se angajează în traversarea străzii, chiar și pe trecerea de pietoni.

 

I.C.MANDU

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *