Dan Daponte implicat in salvarea unei vieti …

Săptămâna trecută scriam de drama pe care o trăiește o tânără giurgiuveancă de-a noastră alături de fetița ei. Scriam de boala cruntă, de foarte multe ori necruțătoare cu care se confruntă, scriam de îngerașul de copil pe care-l are și care riscă să rămână fără mângâierea mamei dacă noi, giurgiuvenii nu venim cât mai grabnic cu putință în ajutorul lor.

Spuneam că primul om care a venit în ajutorul ei este Daniela Preda, președinta fundației „PUI  DIN  SUFLET”, care așa cum este și numele fundației ei pune foarte mult suflet ori de câte ori aude de o astfel de situație. Nu puține au fost cazurile umanitare în care această femeie s-a implicat și cu ajutorul dumneavoastră, al giurgiuvenilor a scos foarte mulți oameni din impas, spunând de fiecare dată că sufletul giurgiuvenilor mare și generos a răspuns solicitărilor ei prin care a ajutat și ajută în continuare giurgiuveni de-ai noștri, oameni năpăstuiți ai sorții, care fără ajutorul nostru le-ar fi fost imposibil să depășească momentele cruciale cu care s-au confruntat.

Ei bine, spusele Danielei despre sufletul mare și generos al giurgiuvenilor se confirmă și de această dată. Sunt foarte puțini giurgiuveni care să nu-l fi cunoscut pe Dan Daponte dar sunt și mai puțini cei care nu au auzit cel puțin în treacăt numele lui Dan Daponte. Profesorul Dan Daponte, printre altele este și un mare fan, iubitor de muzică rock. Tocmai datorită acestei pasiuni, acestei nebunii frumoase numite rock,  Dan a devenit și organizator de spectacole. Auzind de tragedia cu care se confruntă Iuliana Coman nu a pregetat să vină  în ajutorul acesteia.

După cum bine știți, vineri, 14 octombrie, în sala restaurantului Andaluzia va concerta îndrăgita formație rock Compact ai căror membrii Leo Iorga și Adrian Ordean nu mai necesită nici o prezentare. Muzica, hiturile produse de acești titani ai muzici rock sunt printre cele mai bune producții ale acestui gen muzical.

Organizatorul acestui mega eveniment, Dan Daponte a declarat pentru publicația noastră că se alătură demersului Danielei Preda și  va dona toți banii care-i vor reveni urmare a acestui concert în contul Iulianei Coman, deoarece, spunea el,  în felul acesta va reuși să șteargă lacrimile din ochii micului îngeraș redându-i în acest fel zâmbetul pe buze, și nu în ultimul rând, încrederea în bunătatea oamenilor.  Îi mulțumesc lui Dan și tuturor giurgiuvenilor care se vor alătura acestui gest magnific de omenie. Sunt convins că sala restaurantului Andaluzia vineri 14 octombrie, ora 20:30  va fi plină de iubitori de muzică foarte bună și nu în ultimul rând, iubitori de oameni. Oameni buni, orice sumă este foarte bine venită atunci când este vorba de salvarea unui semăn de-al nostru. Dragi giurgiuveni, viața acestei tinere femei, precum și viitorul copilului ei depinde de fiecare bănuț pe care sufletul dumneavoastră generos îl va dona acestei cauze umanitare.

Vă mulțumesc și sunt convins că împreună putem să-i redăm speranța de viață acestei tinere mămici, Iuliana Coman, care spre regretul meu nu o cunosc personal, dar îi cunosc poveste vieții , o viața în care necazurile nu au ocolit-o ba dimpotrivă,  și aici mă refer la pierderea  soțului mult prea tânăr, problemele legate de banii necesari achitării datoriilor făcute în perioada cât soțul său a fost în comă, iar acum cancerul, această boală necruțătoare care s-a abătut ca un blestem asupra acestei femei. Îmi doresc să o cunosc pe acestă femeie când va fi sănătoasă, când zâmbetul îi va lumina chipul și sunt convins că acest lucru va fi posibil grație omeniei de care dumneavoastră, giurgiuvenii veți da dovadă și acum, ca de fiecare dată, atunci când semenii noștri se află în necaz.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *