Dan Andronic: ”Le garantez giurgiuvenilor ca, daca in doi ani de zile nu demareaza proiectul podului de la Gradistea, imi dau demisia din Parlament”

Andronic Dan Cătălin – candidatul PMP Giurgiu la Camera Deputaților a făcut aseară un veritabil tur de forță pentru a-și transmite proiectele esențiale pentru giurgiuveni.

La TVR 1, Andronic a fost categoric: refacerea podului de la Grădiștea, reînființarea unui abator în Giurgiu, atragerea de afaceri de IT dar și școală de calitate sunt prioritățile mandatului său de deputat.

Atât la TVR 1 cât și ulterior, la Realitatea TV, Andronic a dat o garanție totală pentru seriozitatea sa. 

”Le garantez giurgiuvenilor că în doi ani de zile voi face tot posibilul să se facă Podul de la Grădiștea, iar dacă în doi ani de zile nu reușesc să conving să se demareze acest proiect îmi dau demisia din Parlament”, a decretat candidatul PMP-Giurgiu pentru Camera Deputaților. Prezent în cea mai urmărită emisiune de la Realitatea TV, Andronic a arătat că el nu vrea să-i mintă pe alegători și să le promită că în schimbul votului din 11 decembrie le va face Podul de la Grădiștea, ca peste patru ani să le spună că nu a putut face nimic.  

El a explicat că nu își dorește să ajungă parlamentar pentru că nu mai are un loc de muncă sau pentru că nu mai avem ce face cu timpul liber. ”A fi parlamentar în România, după cum bine știți, înseamnă să devii țintă. Asta cu imunitatea este o poveste bună când vrei să îngropi Parlamentul în propria rușine”, a subliniat Andronic. În opinia sa, experiența pe care a acumulat-o în calitate de ziarist și consultant politic îi oferă posibilitatea să facă lucrurile să meargă mai bine. ”Eu am spus mereu că nu vreau să mă conducă un om care n-a dat două salarii în viața lui, care nu știe să emită o factură, care nu știe de fapt care e viața reală”, a continuat Andronic. Potrivit candidatului PMP-Giurgiu la Camera Deputaților, Podul de la Grădiștea trebuie să intre în conștiința românului ca fiind ”cea mai mare nesimțire a statului”. 

dan-a-2

           Întrebat de moderatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan dacă va investi cu votul său un Guvern Dacian Cioloș sau unul Vasile Dâncu, candidatul PMP-Giurgiu a dat un răspuns tranșant: ”condiția lui Dan Andronic este refacerea Podului de la Grădiștea”. El a subliniat că, dacă viitorul candidat la funcția de prim-ministru îi va garanta proiectul Podului de la Grădiștea, va vota pentru investirea acestuia în funcție, indiferent de hotărârea PMP. ”Trec peste decizia partidului, dacă este alta, o să mă dea afară, dar asta e”, a conchis Andronic. 

Comandat de PMP-Organizația Județeană Giurgiu. Editat de SC MANADY-PRESS SRL

Cod mandatar financiar AEP 11160002

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *