Coruptia si birocratia sunt principalele cauze care le starnesc romanilor neincrederea in Guvern si Parlament. A declarat Alexandru Andrei

În conferința de presă săptămânală a PSD filiala Giurgiu Alexandru Andrei, membru important de partid, fapt ce-i conferă  a două poziție pe lista candidaților pentru Camera Deputaților a vorbit despre propunerea legislativă a PSD-ului cu privire la anularea a 102 taxe nefiscale, ocazie cu care a spus:

„PSD a depus în Parlament un proiect de lege în cuprinsul căruia se regăsește anularea a 102 taxe nefiscale. În acestă săptămână proiectul a trecut de Senat, iar în acest moment documentul se găsește în Camera Deputaților. Ieri a primit avizul comisiei juridice din cadrul camerei deputaților urmând ca în maxim două săptămâni să avem un vot final pe acest proiect de lege. PSD-ul își dorește ca România să fie un stat puternic, dar pentru acest lucru trebuie ca cetățenii acestei țări să aibă încredere în cei care le conduc destinele. Birocrația, corupția sunt principalele cauze care le stârnesc românilor neîncrederea în Guvern și Parlament.

Pentru a le putea reda oamenilor încrederea că România poate redeveni un stat puternic este imperios necesar să vi în sprijinul doleanțelor pe care aceștia le au cu ceva concret. Acest lucru nu se poate face decât printr-o serie de măsuri legislative ale căror beneficii să aibă efect imediat.

Tocmai din acest considerent PSD-ul a venit cu acest proiect de lege, ca prin măsuri imediate să crească nivelul de trai al cetățenilor acestei țări. Ne dorim în mod expres ca această lege să fie aprobată urgent pentru a putea fi prinsă în proiectul de buget pe anul 2017, astfel ca de la 1  ianuarie 2017 aceste taxe să fie eliminate. …

Eliminarea acestor taxe va însemna câștigarea de timp și bani pentru toți cetățenii. Astfel putem vorbi de un impact benefic major în viața românilor. Cel mai important lucru obținut în urma acestei legi este dat de faptul că va crește încrederea românilor în instituțiile statului …”

În continuare Alexandru Andrei a prezentat date tehnice și a vorbit despre  beneficiile acestei legi, o lege care nu putea fi inițiată decât de un partid cu vederi de stânga, un partid social democrat, care-și asumă social democrația prin  grija față de clasa mijlocie și îndeosebi grija față de oamenii săraci ai acestei țări.

I.C.MANDU

         


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *